Körsbärsvägen 6B

Stockholms kommun Se på karta

3 095 000 kr

2 895 000 kr +7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
20 m²
Biarea
11 m²
Balkong
Nej
Byggår
1943
Förening
BRF Tåget
Om föreningen
Avgift
1 903 kr/mån
Pris/m²
154 750 kr/m²

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för visning.

*EGEN INGÅNG*
*LUGNT LÄGE MOT INNERGÅRD*
*TOTALRENOVERAD 2019/2020*

Obs: 31kvm golvyta

Välkomna till denna exklusiva och nyrenoverade bostad belägen på attraktiv adress på lugn gata invid Valhallavägen. Såväl singeln som paret känner sig hemma från första stund! Med närhet till KTH, Stockholms Universitet och Handelshögskolan faller sig bostaden perfekt lämpad även för studenten. En luftig och ljus entré välkomnar dig in i bostaden där du möts av sober väggkulör och vackert parkettgolv vilka är genomgående längs bostaden. Det massiva ljusinsläppet från bostadens bastanta fönsterpartier bidrar till ett magiskt ljusinsläpp som sträcker sig över varje kvadratmeter. Lätt att skärma av mot innergård som för övrigt sällan passeras. Det optimala köket från Intoto erbjuder goda förvaringsmöjligheter och gedigen arbetsyta på bänkskivor i Polar pine-kulör. Vidare in i bostaden nås bostadens mittpunkt - det generösa vardagsrummet! Med god plats för större soffgrupp och tillhörande möblemang. Helkaklat lyxigt badrum och med spa-känsla som håller hög standard.

I Brf Tåget bor du i en välskött förening med stabila ekonomiska nyckeltal. Föreningen klassas som äkta och äger marken. Tack vare föreningens ombyggnation av källarlokalen med hjälp av Gleipnergruppen, så har ett stort kapital tillförts i kassan. För övrigt är föreningen lågt belånad med en årlig amorteringsplan.

På kort avstånd väntar Lill-Jansskogen, Norra Djurgården, Brunnsviken och Hagaparken, men också Stockholms liv och puls. Känner du för att hålla dig i området finns välkända restauranger, caféer, matbutiker, gymanläggningar och serviceutbud runt husknuten. Du kan även välja att ta tunnelbanan ifrån stationen Tekniska högskolan in mot Centrala Stockholm, denna resa tar ca 5 minuter. Du bor även nära grönområden som Humlegården, Hagaparken och Vanadislunden, perfekta smultronställen att besöka under årets varmare månader! Flertalet av Stockholms innerstadsbussar går frekvent under hela dagen, en promenad bort ifrån porten. Är du sugen på storshopping når du Stureplans utbud via Birger Jarlsgatan och även familjära Fältöversten att besöka med både shopping, apotek och service.

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Jonathan Bergstrand

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Jonathan Bergstrand, Unik Fastighetsförmedling AB
0708896122