Radiusbacken 39

Telefonplan, Stockholm Se på karta

3 450 000 kr

2 995 000 kr +15%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 12, hiss finns
Byggår
2019
Avgift
3 200 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
71 875 kr/m²
Antal besök
1 205
Dagar på Hemnet
14

Accepterat pris! Kontakta mäklare för visning!

* ComHem 1000/1000
* Balkong
* Takterrass i föreningen
* Förråd ingår
* Stort utbud av restauranger och caféer utanför dörren
* Nära tunnelbana
* 6 minuter med tunnelbana in till söder

Välkommen till Radiusbacken 39 som med sina 48 kvadratmeter utgör en optimalt planerad och modern bostad där varje kvadratmeter är genomtänkt in i minsta detalj. Lägenheten erbjuder högt i tak och en balkong som förlänger umgängesytan från bostadens allrum. Som boende i bostadsrättsföreningen Metronomen bor du i en föreningen där man erbjuder sina medlemmar det lilla extra bl.a. i form av en stor takterrass där du i direkt anslutning har möjlighet att boka föreningslokalen, perfekt för livets alla stunder värda att fira med nära och kära.
Närheten till city gör livet enklare. Med en kort promenad tar du dig till tunnelbanan i Telefonplan som på ca 5 minuter tar dig innaför tullarna och storstadslivet. I anslutning till T-banan avgår även flertalet bussar som trafikerar sträckor till flertalet destinationer i söderort.

Tryter middags-fantasin har du gott om allternativ. Bland annat populära Svenska hamburgerköket, Svenska sushiköket och Svenska Tapasköket två minuter från porten. Fredagsblommorna köper du på Tellus blommor och frukostfrallorna springer du enkelt ner och köper på Bonne Femme stenugnsbageri.

Telefonplan är en av Hägerstens mest expansiva delar och har flera spännande projekt planerade utöver Metronomen. Ett stenkast från fastigheten hittar du det nyöppnade och fräscha ICA Supermarket och vid Telefonplan har ni en Hemköp. Vill ni storhandla finns Västberga Handelsplats på gångavstånd som innehar bl.a. Stora Coop, samtliga närliggande livsmedelsbutiker har generösa öppettider (öppet 7-23, alla dagar). Utöver Coop erbjuder Västberga handelsplats även Systembolaget, Rusta, Jysk, Budo Fitness samt Cykelbutik.

Husen har hiss och även en gemensam och trivsam innergård vilken är under uppbyggnad. Det finns garage och på omkringliggande gator råder boendeparkering. Föreningen tillåter även juridisk person som köpare. I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband (Comhem 1000/1000) och digital-tv grundutbud.

Läs mer på:
https://www.ssmliving.se/vara-bostader/metronomen/

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten