Skagafjordsgatan 10

Stockholms kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Förening
BRF Herrgårdsparken
Om föreningen
Avgift
3 196 kr/mån
Pris/m²
40 714 kr/m²

Välkommen till denna optimala tvåa på Skagafjordsgatan 10. Lägenheten är en av få med en stor terrass i bästa soläget! Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum tillgängliggör även tillgång till balkongen som vetter mot den vackra gården. Det rymliga sovrummet är utrustat med generösa garderober. Badrummet är elegant helkaklat och inrymmer både tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Samt förråd!

Shopping
Kista Galleria är landets ledande shoppingdestination när det kommer till mode och shoppingupplevelser, med Skandinaviens största modeboulevard. Här hittar du inte mindre än 180 butiker och restauranger, Food Court, Filmstaden Kista, O´Learys bowling och gokart, samt ett omfattande serviceutbud.

Kommunikationer och boende
Kista är strategiskt beläget cirka en mil nordväst om Stockholm (Norrtull) med bil, och från Stockholm-Arlanda flygplats är avståndet ungefär 30 km till Kista. Kommunikationerna till och från Kista är utmärkta, med E4:an som löper i nordost och E18 som sträcker sig förbi i sydväst. Kista tunnelbanestation, en ovanjordisk station på Blå linjen, underlättar din resa till centrala Stockholm med en restid på mellan 15–20 minuter.

Norr om Kista Centrum sträcker sig Järvafältet, en populär destination för både Kistaborna själva och invånarna i närliggande orter. Den norra delen av fältet utgör ett naturreservat där man lyckats bevara naturen i sitt ursprungliga skick, med urskog och pittoreska sjöar som bevarats genom åren. Vandringsleden Järvaleden är ett idealiskt mål för den som söker en oberörd naturupplevelse bara några minuter från storstadslivet.

Du är varmt välkommen att besöka och uppleva denna bostad vid en visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Solna

Kontakta mäklaren

Rani Shakir

SkandiaMäklarna Solna
Mäklare Rani Shakir, SkandiaMäklarna Solna
076-258 63 89