Tvärgatan 5B

Stora Valla, Degerfors Se på karta

220 000 kr

250 000 kr -12%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 2
Förening
BRF Medborgaren
Om föreningen
Avgift
3 230 kr/mån
Pris/m²
4 000 kr/m²

Om du letar efter ett boende som är i bra skick kan denna lägenhet vara något för dig. Tack vare det generösa ljusinsläppet ändrar lägenheten karaktär under dagens lopp. Lägenheten erbjuder en boyta om 55 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Tack vare att den här lägenheten är så välplanerad utnyttjas varenda kvadratmeter optimalt.

Lägenheten består av en inbjudande och öppen hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det välplanerade, rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns mycket dagsljus och plats för soffa och matgrupp. Köket är stort, ljust och trevligt med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och funktionellt med toalett, dusch, tvättmaskin och badrumsskåp. Det stora, ljusa och rogivande sovrummet har ljusa väggar och laminatgolv och erbjuder platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Från vardagsrummet kan du kliva ut på den charmiga och takbeklädda balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds sol hela dagen och plats för ett mindre bord och stolar.

I hjärtat av Stora Valla bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat butiker, matbutik, bra kommunikationer, vackra grönområden och idrottshall. Centrum ligger runt knuten, Stora Valla en kort promenad bort och karlskoga ligger inom pendlingsavstånd. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga