Nyproduktion

Ceciliagatan

Strandängen, Jönköping Se på karta

2 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Sjöviken på Strandängen
Om föreningen
Avgift
3 564 kr/mån
Pris/m²
37 273 kr/m²
Nyproduktion

Välkomna till Brf Sjöviken på Strandängen!
Projektet som lyfter nyproduktion till nya nivåer med läckert poolhus på innergården och takterrass där utsikten blir svårslagen.

ALL INFORMATION ÄR SAMLAD PÅ PROJEKTETS EGNA HEMSIDA. Klicka in där och gå med fördel in på LÄGENHETSVÄLJAREN för att lokalisera lägenheterna i husen. (www.tosito.se/sjoviken)

En av lägenhetstyperna är denna välplanerade och lättmöblerade tvåa där kök och vardagsrum samsas i öppen planlösning och leder ut till rymlig balkong i söderläge. Badrum med både tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagen precis som det välutrustade köket. Sovrum i fördelaktigt svalt norrläge.

Alldeles intill Vätterns strandkant, med en grönskande parkmiljö i tre väderstreck runt kvarteret byggs nu projekt Sjöviken med totalt 79 bostadsrättslägenheter. Ett bostadsprojekt som verkligen sticker ut och med egenskaper som lyfter projektet till nya nivåer!

Försäljning sker enligt först till kvarn och preliminär inflyttning är november 2022.

Lägenheterna från 31 kvm till 115 kvm fördelas i två huskroppar. Med en hög grundstandard varierar lägenheternas olika attribut och personliga tillval blir givetvis möjliga. Exempel på fördelar i de olika lägenhetstyperna är egna entréer, stora söderbalkonger, separata tvättstugor och fönster som löper ned till golv. Gemensamt för alla är digitala nyckelsystem, garage och tillgång till projektets häftiga bonusar som onekligen ger såväl karaktär som identitet!

Om vi börjar ovanifrån så kommer en takterrass på 6:e våning bli en läcker plats att njuta av såväl utsikt som sol ifrån. Med Vättern och grönskande natur som projektets närmsta grannar kan det ju inte bli annat än succé. Tar vi oss ned till innergården blir det inte direkt sämre... Med sitt öppna och luftiga läge har den kryddats med ett poolhus med tillhörande bastu och uteplats. Poolen är öppen året runt vilket skapar härliga möjligheter. Efter en vinterpromenad längs med Vättern, eller kanske träningsrunda, kan belöningen bli en stund i bastun med efterföljande dopp. Om poolen är för varm är det bara att traska ned till Vättern!
På sommaren blir känslan av en sydligare resort påtaglig och poolhäng en naturlig del av vardagen.

Därutöver finns gemensamhetslokal som även kan nyttjas som övernattningslägenhet.

Sjöviken blir startskottet för etapp 3 av nya Strandängen. Det natursköna området har länge varit en populär plats för rekreation och när nu en hel stadsdel planeras är bevarandet av den naturliga prägeln i fokus samtidigt som infrastruktur och service ska underlätta och berika de boendes vardag. Visionen är; "Strandängen - En levande stadsdel"
Etapp 3 av nya Strandängen sträcker sig fram till ekdungen söder om Ekelundshov.

Sjöviken får ett fantastisk läge då kvarteret blir motsatsen till ett stängt kvarter och det blir Strandängens mest strandnära projekt.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet att köpa en av lägenheterna.

ALL INFORMATION ÄR SAMLAD PÅ PROJEKTETS EGNA HEMSIDA. Klicka in där och gå med fördel in på LÄGENHETSVÄLJAREN för att lokalisera lägenheterna i husen. (www.tosito.se/sjoviken)

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping