Brunnsgatan 2A

Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Byggår
1940
Avgift
4 231 kr/mån
Pris/m²
52 302 kr/m²
Antal besök
2 551
Dagar på Hemnet
6

Nu har du chansen att förvärva en av Sundbybergs absolut finaste 2:or! Nuvarande ägare har med varsam och stilsäker hand renoverat lägenheten till ett drömboende. Man behöver inte mer än kliva innanför dörren för att inse att denna bostad är något alldeles särskilt. Mycket ljus och inbjudande lägenhet med en härlig luftig känsla. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med ett stort och ljust kök med massor av förvaringsutrymme. I sällskapsdelen ryms både en större soffgrupp samt ordentlig matplats med plats för 4 sittplatser i anslutning till köket. Sovrummet rymmer en stor säng, byråer samt har en klädkammare med gott om plats för förvaring. Lägenhetens mysiga balkong nås från vardagsrummet/köket, här kan man avnjuta många härliga timmar i solen hela dagen om man så önskar.

Brf Brunnsgatan 2 är en fantastisk förening med stabil ekonomi och där föreningen främjar om boendes bästa. I avgiften om 4 231 kr ingår värme och vatten, föreningen har gruppavtal med Comhem där en obligatorisk kostnad på 100 kr i månaden per hushåll tillkommer och då ingår det modem, 100 MB bredband, telefonabonnemang, analogisk TV samt vissa TV-kanaler. Föreningen står för mellanskillnaden av kostnaden. Intäkter får föreningen från de 3 hyresrätter som finns kvar i bostadsrättsföreningen samt uthyrning av de lokaler som är tillhörande. Varje bostad har ett tillhörande förråd antingen på vind eller källare, i detta fall vindsförråd på ca 4 kvm. Föreningen har 11 parkeringsplatser som kostar 420 kr/månad. Förutom allt detta så har man tillgång till en fin tvättstuga som är uppfräschad 2018 med nya torkskåp och tumlare samt möjlighet att spendera många härliga soliga timmar på den fräscha uteplatsen som är utrustad med utemöbler samt där man har tillgång att låna en kolgrill om man vill det!

Gällande adressen är den nära perfekt, här kombineras en lugn gata med ett mycket centralt läge där vi befinner oss i Sundbybergs hjärta. Sundbyberg erbjuder ett rikt utbud av kultur, restauranger, caféer och butiker. De centralare delarna av Sundbyberg består av mindre gator och gränder och ger en genuin småstadskänsla, något som Sundbybergsborna uppskattar mycket. I närområdet på kort avstånd från bostaden ges ett oslagbart utbud av kommunikationer med T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar som snabbt tar dig dit du önskar. Bättre än så kan det sällan bli!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Visningstider

  • 6
    jul
    Idag kl. 16:45–17:30
  • 7
    jul
    Imorgon kl. 18:15–18:45
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.