Idrottsgatan 10

Svartbäcken, Uppsala Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52,6 m²
Balkong
Ja
Byggår
1965
Förening
BRF Helge
Om föreningen
Avgift
2 191 kr/mån
Pris/m²
41 730 kr/m²
Antal besök
1 846
Dagar på Hemnet
2

Nu finns möjlighet att köpa en smakfullt renoverad tvåa med hiss som är belägen i lugnt och attraktivt område. Den ligger på våning två och har balkong i söderläge.

Bostaden är i mycket gott skick och har ett nytt påkostat kök -19 med bland annat bänkskivor i Carrera marmor. Stamrenoverat badrum med takdusch och förberett för tvättmaskin. Väl tilltaget vardagsrum där både soffgrupp och matplats inryms. Bostadens sovrum har flera inbyggda garderober med överskåp och utgång till en härlig balkong i soligt söderläge.

Genomgående fina trägolv och ljusa väggar.
Föreningen har i dagsläget kort kö till parkering. Garage kostar 325 kr/mån och p-plats med el 175 kr/mån.

På Idrottsgatan 10 bor du i ett lugnt och trivsamt läge i populära Svartbäcken med närhet till Torbjörns Torg som erbjuder mataffär, apotek, bank och konditori. Mycket uppskattad stadsdel som präglas av mycket grönska med närhet till Röborundans motionsspår och vacker natur bredvid anrika Gamla Uppsala högar. I närområdet finns restaurang samt idrottsanläggningen Fyrishov med bl. a simhall och gym. Till centrums shopping och caféer har du bekvämt promenadavstånd eller ca fem minuter med cykel. Goda kommunikationer med stadsbussarna.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

  • 12
    jul
    Sön 12 jul kl. 14:00–14:30
    Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.