Idrottsgatan 8

Svartbäcken, Uppsala Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Förening
BRF Sigge
Om föreningen
Avgift
3 335 kr/mån
Pris/m²
34 397 kr/m²

Välkommen till Idrottsgatan 8 och denna rymliga tvåa i Svartbäcken / Tunabackar. Nu finns tillfälle att förvärva denna trevliga bostad med bland annat ett fräscht och rymligt kök med goda arbetsytor och rejäl matplats, ett stort sovrum och ett mycket trevligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och ytterligare sällskapsyta eller matsalsmöbler. Härlig balkong med utsikt över den lugna innergården. I området finns mycket trevliga grönytor med gott om plats för barn att leka och för vuxna att umgås.

Svartbäcken är ett lugnt och populärt område med ett mycket bra pendlarläge och närhet till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Ett stenkast från bostaden ligger Torbjörns torg med bland annat ICA, frisör, apotek, café, kiosk, restauranger mm. Fyrishov, med bland annat gym, äventyrsbad, utomhusbad, mässor och idrottsevenemang mm, ligger runt knuten och på promenadavstånd finns även Röbo friluftsområde med utegym och löpspår som leder vidare mot Gamla Uppsala och Storvads badplats. Ett flertal restauranger finns inom några raska steg och det är även väldigt nära till såväl bra skolor som förskolor.

Tunabackar har ett synnerligen gott pendlarläge med resecentrum och City på bekvämt cykelavstånd och via Bärbyleden är du snabbt ute på E4:an.

Anmäl gärna ditt intresse för bostaden så missar du inte eventuell förhandsinformation.
Behöver du hjälp med värdering eller försäljning av befintlig bostad? Kontakta mäklaren - Jimmy Moberg 070-307 45 52

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala