Enskedevägen 172, 3 tr

Svedmyra/Enskede, Stockholm Se på karta

3 100 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Byggår
2018
Avgift
3 059 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
62 000 kr/m²

Här ges äntligen chans att förvärva en modern och ytterst välplanerad 2:a högst upp i huset med balkong i västläge. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en luftig och social yta. Stort fönsterparti ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och underbar vy över trädtoppar och blå himmel. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och utgång till stor balkong om 5 kvm med grönskande och fri utsikt över föreningens trevliga innergård. På balkongen finns det gott om plats för både bord och stolar. Här ges även möjlighet till sol från eftermiddag till kväll. Köket inrymmer allt man kan önska med moderna släta luckor i grått och maskinpark i rostfritt. Gott om utrymme för matplats för sex till åtta personer. Vidare ryms i lägenheten en stort sovrum med samt ett mycket smakfullt badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Här erbjuds dessutom ett utmärkt läge i populära och expansiva Svedmyra. Tunnelbanan nås inom ca 5 minuter och buss 161 som trafikerar Älvsjö, Telefonplan och Bagarmossen stannar några meter från huset. I grannhusen finns såväl pizzeria, Sushi samt Enskede Thai. I närområdet finns även fler restauranger och småbutiker. Populära ICA Bea som ligger vid tunnelbanan erbjuder ett utmärkt utbud av dagligvaror och allt från målarfärg till heminredning.

Ytterligare shopping finns vid Globen med drygt 60 butiker och ett flertal restauranger, samt Tele-2 Arena med restauranger och nöjen. Det är inte heller långt till Nackareservatet. I Slakthusområdet planeras det dessutom för ytterligare bostäder, handel, kontor och verksamheter. Med bil når du snabbt och enkelt de större påfartslederna. Detta är helt enkelt ett område att stortrivas i. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar