Bergkullevägen 235

Sylte, Trollhättan Se på karta

630 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1971
Förening
HSB BRF Myggan 1 i Trollhättan
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
4 608 kr/mån
Driftkostnad
2 004 kr/år
Pris/m²
9 545 kr/m²

2017 totalrenoverades lägenheten (badrummet är från stamrenoveringen). Köket är utrustat med mjukstängande luckor, kakel ovan bänkskiva samt rejäl side by side rostfri kyl/frys från Cylinda. När maten är lagad och står på bordet är det bara att dra igen skjutdörren och låta disken bli till ett senare problem, slå dig ner vid köksbordet och njut av maten. Tack vare den öppna planlösningen är ljusinsläppet fint med de stora fönsterpartierna som vetter mot balkongen. Vardagsrummet går i vinkel och ger möjlighet att möblera på många olika sätt. Här ligger fin ekparkett som går att slipas om vid behov (i dagsläget superfin).

Väl ute på balkongen är du skyddad från insyn och tack vare att den är inglasad kan du njuta av den under de flesta av årets månader.

Sovrummet har bra storlek för att enkelt få plats med dubbelsäng och framförallt en hel vägg med garderober med skjutdörrar- förvaring kan man aldrig få för mycket av! Här har det byggts in en arbetsyta- perfekt för hemmakontoret då skjutdörren snabbt och enkelt döljer tråkiga papper och pärmar. Golvet i sovrummet och matplatsen är i vinyl vilket är ett bekymmersfritt, mjukare golv som tack vare sin sammansättning är ljudabsorberande jämfört med laminat.

Badrummet är som sagt från stamrenoveringen och här finns wc, handfat, stort spegelskåp, badkar, handdukstork och tvättmaskin.

Materialen har alltigenom valts ut med omsorg och lägenheten är redo att tas över på direkten för inflyttning av nästa lyckliga ägare!

Varmt välkomna att boka in er på visning via mäklarens sida!

Läs mer hos mäklaren
Lisenstedt Fastighetsförmedling