Bergkullevägen 267

Sylte, Trollhättans kommun Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1971
Förening
Riksbyggen BRF Trollhättehus nr 12
Om föreningen
Avgift
4 045 kr/mån
Driftkostnad
1 596 kr/år
Pris/m²
9 084 kr/m²

Prisvärd tvåa med gott om plats och lättillgänglig på första våningen. Renoverad med enhetliga ytskikt, påkostat badrum och uppdaterat kök. Ljus och rymlig med gott om förvaring i stor klädkammare som likväl kan bli ett litet hemmakontor. Stor överbyggd balkong i söderläge.

Välmående förening med god ekonomi där de boende får förmånligt avtal för kabel-TV och bredband via fiber (obligatoriskt). Både hushållsel och bostadsrättstillägg ingår dessutom i avgiften. Parkeringsplats och garage finns att hyra i separat kö.

Lugnt och trivsamt område där Sylte Center väntar runt hörnet och erbjuder bland annat matbutik, pizzeria, tandläkare och apotek. Åtkomsten till E45 är mycket smidig och bushållhållplats med regelbundna avgångar finns intill. Det är promenadavstånd till centrum och i närheten finns även nybyggd skola (F-9) samt Slätthults motionsgård med löpar-, cykel-, och skidspår och utegym.

Snabbt tillträde möjligt men inget krav. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766478910 för intresseanmälan och mer information.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Trollhättan

Kontakta mäklaren

Robin Bergendahl

Bjurfors Trollhättan
Mäklare Robin Bergendahl, Bjurfors Trollhättan
0766478910