Marknadsvägen 263

Täby Centrum, Täby kommun Se på karta

2 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Volten i Täby
Om föreningen
Avgift
3 234 kr/mån
Pris/m²
39 923 kr/m²

Varmt välkommen till en fantastiskt bra lägenhet med renoverat kök och badrum i populära Brf Volten!

Lägenheten är idag två rum och kök och här kan du enkelt skapa ytterligare ett rum. Här finns goda förvaringsmöjligheter i hall. Köket är stort och har plats för matbord. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp och är lätt möblerat.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Nu är den större och inglasad efter balkongrenoveringen 2021. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket och kan enkelt möbleras.

HSB:s Brf Volten i Täby är en välskött, lågt belånad och stabil förening med mycket god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, gym, en trevlig innergård, grovsoprum och grillplats. Här bor du invid Täby centrum med hela dess stora utbud av butiker och restauranger. Roslagsbanan ligger på andra sidan gatan och Enstaskogen med motionsspår ett stenkast bort.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Kontakta mäklaren

Rima Senkal

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
Mäklare Rima Senkal, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
073-594 22 28