Åkerbyvägen 84, vån 10

Täby Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Nej
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Storstugan i Täby
Om föreningen
Avgift
2 825 kr/mån
Pris/m²
39 815 kr/m²
Antal besök
1 211
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till detta underbara hem beläget på 10:e våningen i populär och stabil förening precis intill Täby C. Bostaden erbjuder en trivsam planlösning med ett stort och ljust vardagsrum med flera möbleringsalternativ, ett fräscht kök med rejäl plats för matbord samt ett sovrum som inrymmer både dubbelsäng och förvaringsmöbler. Badrummet nås från hallen och är inrett med vita helkaklade väggar och ljust klinkergolv, stambytt 2007. Fräscha ytskikt är genomgående i hela bostaden, och där de stora fönsterpartierna släpper in generöst med ljus som förhöjer känslan av rymd.

BRF Storstugan är en mycket omtyckt förening och är en av Täbys största bostadsrättsföreningar. Föreningens hus inrymmer 11 trapphus med vardera 19 våningsplan varav 16 är lägenhetsplan. Totalt omfattar Brf Storstugan 704 lägenheter. Här bor du i en förening med låga avgifter och där både parkering och bredband 1000 Mbit/s ingår. Som medlem i Storstugan har du tillgång till gym, bastu och relax, hobbylokal, bokcafé samt prisvärda städ- och servicetjänster. Föreningen har även en omtyckt gård med gräsmattor, fontän, boulebana, tennisplan och lekredskap för barn.

Föreningen ligger ett stenkast ifrån utbyggda Täby Centrum som har ett brett utbud av affärer för shopping, service och populära restauranger. Precis utanför centrumet finns ytterligare generöst utbud av restauranger, caféer, träningsanläggningar samt simhall och mycket mer.

När du bor i Täby har du aldrig långt till grönområden eller badplats. Inte långt från bostaden ligger de trevliga motionsspåren och promenadstråken i Ensta och kring Näsbyviken. Samma sak gäller såväl Norskogens utomhusbad som Näsa Ängs havsbad. Dessutom är det bara ca 2 km till Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv.

Boende intill Täby Centrum har utmärkta kommunikationer att tillgå. Med Roslagsbanan tar du dig på ca 20 min till Östra Station. Från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019