Boulevarden 54, 2tr

Täby Park, Täby Se på karta

2 995 000 kr

2 495 000 kr +20%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Nor i Täby Park
Om föreningen
Avgift
2 942 kr/mån
Pris/m²
69 651 kr/m²

Först ut i Täby Park är kvarteret Nor, som byggs i hörnet av boulevarden och den planerade stadsparken, 200 m från stationen och 800 m från Täby centrum.

I huset finns en gemensam takterrass med pergola, grillmöjligheter och odlingslotter. Dessutom planeras det för ett cykelrum för de boende med möjlighet till cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lånelådcyklar. I området kommer det även att finnas tillgång till bilpool.

Bara några minuter från Nor planerar man att bygga en ny skola (F-9), en förskola, samt en idrottshall.

Bostäderna är i ljus klassisk inredning med gedigna materialval. Alla rum har slitstarka golv i vitlaserad askparkett. Väggarna i samtliga rum är vitmålade och ger en god bas när du ska möblera ditt nya hem.

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta köksluckor och vitt, stående blankt kakel. På den antracitgrå bänkskivan finns gott om arbetsutrymme, och andra smarta lösningar är till exempel fullutdragslådor och källsorteringskärl. Inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin.

Badrummet är stilrent inrett med vita blanka kakelplattor och grått klinkergolv med komfortvärme. Här finns en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättutrustning från Siemens. Ovanför finns praktisk förvaring i väggskåp.

I hallen ligger ett praktiskt klinkergolv och i sovrummet finns en stor skjutdörrsgarderob.

Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen.

Information om Täby Park: https://taby-park.se/om-taby-park

Tillträde 20 oktober 2020.

Denna lägenhet säljs enbart på ritning då det inte finns någon visningslägenhet.

För mer information eller intresseanmälan kontakta fastighetsmäklare Rikard Sölling på 0706452584 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Täby