Hjalmar forsbergs gata 14

Tågaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Nej
Byggår
2016
Förening
BRF Magnus Stenbock i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
3 413 kr/mån
Pris/m²
39 528 kr/m²

I vacker fastighet anno 1912 saluförs just nu en fantastisk bostad om två rum och kök i gamla Magnus stenbocksskolan! En bostad bestående av tidstypiska detaljer i form av generös takhöjd, djupa fönsternischer som möter trendiga materialval och sobra kulörer.

Genom stora fönsterpartier strålar ett magiskt ljusinsläpp in över varje kvadratmeter. Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och här erbjuds gott om plats för såväl kocken som gästen. Sovrummet är av generös storlek och bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter.

Här bor ni i en av stadskärnans nordligaste stadsdelar med närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog via Landborgspromenaden och centrum med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker. På Wrangelsgatan har ni även Ica Borgen med generösa öppettider och i närliggande gator finner ni ett surdegbageri, konditori, flertal blomsterbutiker, frisörsalonger, vårdcentral, apotek etc. Ni bor också endast fem minuters promenad ifrån strandpromenaden och havet - bättre läge än såhär blir det inte!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg Norr

Kontakta mäklaren

Hugo Rossander

Bjurfors Helsingborg Norr
Mäklare Hugo Rossander, Bjurfors Helsingborg Norr
0701641937

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.