Kommande

Michael Löfmans Gata 11

Tågaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
1930
Förening
BRF Falken 3
Om föreningen
Avgift
3 433 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
38 984 kr/m²
Kommande

Snart ges tillfälle att förvärva denna mycket charmiga tvåa som är belägen på våningsplan två om 64 kvm med balkong på populär adress på Tågaborg, välkomna till Michael Löfmans gata 11!

Välplanerad planlösning med en interiör som lyfter fram de tidstypiska dragen på ett fantastiskt sätt. In genom hallen möts ni av en påtaglig takhöjd, höga golvlister, charmiga innerdörrar och plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man badrummet som är modernt inrett och utrustat med dusch och tvättmaskin. Fint kök som är inrett i ljusa köksluckor, bänkskiva och kakel. Ett kök som tar fram matglädjen med god förvaring, arbetsytor, komplett maskinpark och plats att möblera med ett matbord.

Bostadens mittpunkt blir vardagsrummet, ett rum som fylls med härligt ljusinsläpp från de charmiga fönsterpartierna tillsammans med takhöjden som skapar en fantastisk rymd. Lättmöblerade ytor till både soffgrupp och matbord. Sovrummet är i bra storlek som rymmer säng och förvaring. Härifrån når man balkongen som är fullt möblerbar och har utsikt mot innergården.

På Michael Löfmans gata 11 bor ni bara ett par minuters promenad ner till Gröningen, havet och lika fort tar ni er in till Helsingborgs shoppingstråk kring Kullagatan. Ett fantastiskt läge med andra ord som har bra bussförbindelser, närhet till centralen som tar er vidare med tåg, livsmedelsbutiker, restauranger och härliga grönområden som Pålsjö-skog med fina promenadslingor. En lägenhet att enbart flytta direkt in i och ett område ni kommer trivas i, välkomna till Michael Löfmans gata 11!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Pontus Aronsson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Pontus Aronsson, Mäklarhuset Helsingborg
0735163991

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas