Hökmossevägen 27

Telefonplan - Hägersten, Stockholms kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
BRF Svenska Folkbyggen nr 2
Om föreningen
Avgift
3 047 kr/mån
Pris/m²
55 682 kr/m²

- Genomgående ljust parkettgolv
- Stor klädkammare
- Bredband och TV inkluderat i avgiften
- Stor balkong med sol hela dagen
- Bra kök med mycket förvaring
- Både diskmaskin och tvättmaskin
- Säkerhetsdörr

Nu saluförs denna härliga pärla med balkong i bästa solläge. Utanför balkongen bildar träden en grön vägg och fåglarna kvittrar i kapp med humöret. Nuvarande ägare disponerar bostaden som 2 rok, men är registrerad som 1,5 rok enligt lägenhetsförteckning.

Kombinera följande: nyslipad holländsk parkett i original, klädkammare som även har en funktion av hemmakontor, renoverat badrum med tvättmaskin, kök med plats för matbord och ett sovrum med plats för en större säng. Det är vad du får här - hur magiskt är inte det? Addera ett nymålat vardagsrum som är lättmöblerat och rymmer allt vad ni än kan tänkas vilja fylla det med.

Den stora balkongen och den rymliga klädkammaren ger vardagen den extra lyxen som annars saknas i dessa 40-talstvåor. Sovrummet rymmer en säng och köket har plats för alla grytor, kastruller och porslin som kan tänkas hitta sin plats i skåpen. Den stora balkongen blir som ett extra-rum på sommaren där solen flödar hela dagen.

Tack vare att klädkammaren både sväljer arbetshörna och kläder (ovan nuvarande skrivbord) kan ytan i sovrummet användas till en större säng för den som vill sträcka ut armar och ben den där första minuten på morgonen. Klädkammaren kan även bli ett barnrum för den som behöver tack vare att det finns ett fönster. Möjligheterna är oändliga och endast fantasin sätter gränser!

Köket går i ljusa kulörer och här har förvaringen verkligen maximerats. Här finns det gott om skåp och hyllor och här får till och med plats ett matbord. Spisen är gas, men det att kapa för den som hellre lagar mat på en elspis. Kyl och frys är integrerade och diskmaskinen underlättar vardagsbestyren. Här ryms också ett skåp i original som passar perfekt för ytterligare förvaring.

Föreningen har gratis parkeringsplatser och en grillplats med odlingsmöjligheter. I anslutning till grillplatsen finns en gräsyta som är perfekt för sommarens kubbspel.

Badrummet ska stambytas och kommer bli helt nytt med både kakel, klinker och inredning. Tidsplanen just nu för hus nr 21-23 är start 1 augusti 2022 och stambytet planeras pågå i 10 veckor.

Telefonplan är ett av de mysiga funkisområdena i Hägersten och de historiska vingslagen slår mot en när man rör sig i dessa kvarter. Här får både det lugna hemmalivet ta plats såväl som större middagar och tillställningar. Tack vare träden runt om fastigheten omsluts denna lägenhet av grönska. Närmaste matbutik (förutom Hemköp eller Ica vid Telefonplan) är stora Coop Västberga med intilliggande Systembolaget, Rusta och Jysk. Om det inte är bekvämlighet vet jag inte vad. Alla tre matbutiker finns på bekvämt gångavstånd.

Närmsta tunnelbana är Telefonplan (800 m) och pendeltåget nås snabbt och enkelt med en närbelägen buss till Älvsjö station. Om du har bil kommer du snabbt ut på E4 och Södertäljevägen från din parkering på gatan, högst troligt direkt utanför porten (boendeparkering med gott om platser).

På torget Telefonplan hittas förutom Hemköp även bibliotek, apotek och torghandel. Vid Telefonplan finns också SATS, Puls och Träning, nyöppnade STC (finns också i Västberga), Klättercenter Telefonplan och Västberga IP.

Vidare har du närhet till Hägerstens alla övriga stadsdelar Midsommarkransen, Hägerstensåsen, Aspudden, Mälarhöjden och dess grönområden så s

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Kristoffer Seman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Kristoffer  Seman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0763213240

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.