Kommande

Hökmossevägen 5

Telefonplan - Hägersten, Stockholm Se på karta

2 750 000 kr

2 195 000 kr +25%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42,5 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
Riksbyggen BRF Stockholmshus Nr.7.
Om föreningen
Avgift
2 936 kr/mån
Pris/m²
64 706 kr/m²
Kommande

- Genomgående totalrenoverad
- Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare
- Insynsskyddat läge
- Renoverat badrum med marmorklinker
- Stabil och gammal förening från 1946..
- ..Med en belåningsgrad på endast 2103 kr/kvm

Nu saluförs denna sensationella drömtvåa i insynsskyddat läge. Utanför fönstren vajar träden i takt med vinden och utanför springer rådjur, ekorrar hoppar i träden och ringduvorna kuttrar. Solens strålar skapar solkatter på inredningen som dansar runt i lägenheten och plockar in naturen utanför.

Lägenheten har genomgått en omfattande renovering där alla detaljer noga har övervägts. Spotlights längs ena väggen i vardagsrummet gömda under list och dimmers (i alla rum) är en lyx få förunnat. I addition till det är tvättpelaren är belägen i hallen för maximal yta i det otroliga badrummet som stoltserar med marmorklinker, stendetaljer, duschvägg och golvvärme. Golvsocklar har tagits bort för en öppnare känsla vilket gör att golvet i valnöt löper genom rummen, och gamla dörrar har bytts ut till nyare. Det adderar verkligen lite lyx i vardagen.

Lägenhetens fönster ligger i två väderstreck vilket gör att solen vandrar från morgon till eftermiddag i vardagsrum och tittar in i köket på kvällskvisten. Utanför porten hittas föreningens grillplats som gör sommarkvällarna hemma i lägenheten till något alldeles extra. Första våningen till trots är lägenheten både ljus och insynsskyddad, tre egenskaper som sällan ses tillsammans.

Vardagsrummet bjuder in till flera olika möbleringskombinationer och här får både en större soffa plats tillsammans med ett matbord och annan önskvärd möblering. I sovrummet ryms sängen modell större på båda leden för den som vill sträcka ut armar och ben den där första minuten på morgonen. Framför sängen finns det ytterligare yta för möblering eller ett par danssteg dagen till ära. Ovan dörren sitter idag en hylla för maximal förvaring upp i tak.

Köket har stilrena materialval, vitvaror i arbetshöjd och en TV redan installerad och klar på väggen. Snacka om att leva bekvämt! Den här lägenheten är en dröm för den tekniske då det i köket är framkopplat för ett högtalarsystem som hörs i både kök och badrum. Perfekt på morgonen när humöret behöver lite hjälp på traven.

Den här lägenheten är något alldeles extra och ensam i sitt slag bland områdets 40-talstvåor. Bostadsrättsföreningen Brf Stockholmshus nr 7 är områdets äldsta förening (bildad vid nybyggnation 1946) och den är både stor och stabil. Något som är unikt för just den här föreningen är att det finns en gästlägenhet för medlemmarna att hyra. Perfekt när familj eller vänner kommer på besök!

Telefonplan är ett av de mysiga funkisområdena i Hägersten och de historiska vingslagen slår mot en när man rör sig i dessa kvarter. Här får både det lugna hemmalivet ta plats såväl som större middagar och tillställningar. Tack vare träden runt om fastigheten omsluts denna lägenhet av grönska. Närmaste matbutik (förutom Hemköp eller Ica vid Telefonplan) är stora Coop Västberga med intilliggande Systembolaget, Rusta och Jysk. Om det inte är bekvämlighet vet jag inte vad.

Pendeltåget nås snabbt och enkelt med en närbelägen buss till Älvsjö station och om du har bil kommer du snabbt ut på E4 och Södertäljevägen

På gångavstånd finns både Hemköp, Ica Supermarket och stora Coop Forum. På torget Telefonplan hittas förutom Hemköp även bibliotek, apotek och torghandel. Vid Telefonplan finns också SATS, två Puls och Träning, Klättercenter Te

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.