Klensmedsvägen 1 - ACCEPTERAT PRIS

Telefonplan/Hägersten, Stockholms kommun Se på karta

2 800 000 kr

2 395 000 kr +17 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
BRF Smältrullen
Om föreningen
Avgift
2 950 kr/mån
Pris/m²
57 143 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning.

- Fönster i tre väderstreck
- Gavellägenhet - söderläge
- Högst upp i huset
- Möjlig trea
- Generös takhöjd
- Stambytt badrum
- Runtgående planlösning
- Populär solid och välskött förening
-Nyttjanderätt till båda vinds och källarförråd.

Varmt välkommen till denna ljusa gaveltvåa högst upp i huset med ett renoverat badrum. I attraktiva Telefonplan finner ni denna väldisponerade bostad med härligt ljusinsläpp och vackra originaldetaljer såsom generös takhöjd och flertalet fönsterpartier i tre väderstreck!. Lägenheten erbjuder en social och runtgående planlösning med stort och välplanerat kök med plats för matbord i direkt anslutning till luftigt lätt möblerat vardagsrum. I sovrummet finns plats för både dubbelsäng och arbetshörna och i inbyggda garderober ges goda förvaringsmöjligheter. Ett renoverat badrum med badkar. Detta ihop med god förvaring gör lägenheten till ett riktigt trivsamt boende. Populär och välskött förening som äger marken och har bra ekonomi. Läget är perfekt både för bilpendlaren och cyklisten, för att inte glömma närheten till kommunikationer! Ca 250m från bostaden finner du busshållplats med täta avgångar med buss 142, 161, 190, 151, 743, 745, 748, 749 och i bägge riktningar. Telefonplan är ett av de mysigare område i Hägersten med bra kommunikationer, matvarubutiker, caféer, restauranger, SATS, Systembolaget, Klättercenter, Rusta, Jysk och ett stenkast från grönområden. Till Söders puls tar ni er med tunnelbanan på tio minuter eller med cykel på 20 minuter.

Brf Smältrullen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 75 lägenheter varav 72 upplåtes med bostadsrätt samt 3 stycken hyresrätter vilket innebär ett stort dolt kapital. Det finns även 12 lokaler/förråd som hyrs ut. Föreningen bildades 2010 (äger marken). Enligt årsredovisningen för 2019 finns ca 8 miljoner kronor i kassan och belåningen ligger på låga 6453 kr/kvm. Föreningen har en gemensam tvättstuga på Klensmedsvägen 5-7 som är väl utrustad. Det finns även utrymme för cykelförvaring. I övrigt har föreningen grönskande gårdar med planteringar, sittgrupper och grillmöjligheter.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Aslan på telefonnummer 070 999 21 79 alt. [email protected] för mer information och visning!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Daniel Aslan

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Daniel Aslan, Unik Fastighetsförmedling AB
070-999 21 79