Kommande

Tångvägen 17

Telefonplan - Hägersten, Stockholm Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
Riksbyggen BRF Stockholmshus Nr.7.
Om föreningen
Avgift
3 239 kr/mån
Pris/m²
51 647 kr/m²
Kommande

- Gavelläge med fönster i tre väderstreck
- Stabil förening med låg belåning på endast 2103 kr/kvm
- Fri balkong, perfekt för en frukost i solen
- Renoverat badrum med tvättmaskin
- Kök med plats för matbord
- Bara träd och grönska utanför fönstren

Nu saluförs denna fantastiska och insynsskyddade gaveltvåa högst upp i huset.

Den här lägenheten har något alldeles extra. Svårt att sätta fingret på om det är den soliga balkongen mot områdets bästa innergård, de stilrena materialvalen eller gavelläget som tillåter ljuset att flöda in från tre väderstreck och gör solkatterna till en del av inredningen. Högst troligt är det kombinationen av dessa egenskaper tillsammans med den tillåtande planlösningen, förvaringen och adressen som gör att denna lägenhet till något alldeles speciellt.

Rummen är alla väl disponerade och i en perfekt symbios, här ryms både baluns och galej med vänner och familj. Utanför alla fönster vajar träden i takt med vinden och runt huset springer rådjur, ekorrar hoppar i träden och ringduvorna kuttrar.

Planlösningen gör att den känns större än sina 42,5 kvm. Vardagsrummet känns stort och går att möblera på flera olika sätt, helt efter tycke och smak. Matgrupp får med lätthet plats här tillsammans med soffa, mediemöbel och annan önskvärd möblering (hemmakontor kanske?).

Sovrummet är stort och rymmer en stor säng för den som vill sträcka ut armar och ben den där första minuten på morgonen. Det finns även gott om yta för annan önskvärd möblering eller några snabba danssteg dagen till ära.

Vidare går köket i ljusa kulörer och har plats för ett mindre matbord. Här hittas en både bekväm och smart disponering med spis och ugn på ena kortsidan och arbetsyta plus diskho på långsidan. Detta möjliggör för det lilla matbordet att få ta plats. Badrummet är renoverat med lyxig finish på kaklet och installerad tvättmaskin.

Tångvägen 17 högst upp på gaveln har områdets bästa läge. Balkongen ligger fri utan insyn där himlen och det stora trädet utanför är dina närmsta grannar. Den här lägenheten är verkligen någonting alldeles extra och måste upplevas på plats.

Missa inte din chans till romans!

Bostadsrättsföreningen Brf Stockholmshus nr 7 är områdets äldsta förening (bildad vid nybyggnation 1946) och den är både stor och stabil. Något som är unikt för just den här föreningen är att det finns en gästlägenhet för medlemmarna att hyra. Perfekt när familj eller vänner kommer på besök!

Telefonplan är ett av de mysiga funkisområdena i Hägersten och de historiska vingslagen slår mot en när man rör sig i dessa kvarter. Närmaste matbutik (förutom Hemköp eller Ica vid Telefonplan) är stora Coop Västberga med intilliggande Systembolaget, Rusta och Jysk. Om det inte är bekvämlighet vet jag inte vad.

Pendeltåget nås snabbt och enkelt med en närbelägen buss till Älvsjö station och du kommer snabbt ut på E4 och Södertäljevägen. Några hundra meter från lägenheten finns buss som i rusningstrafik tar dig direkt till Södertälje på bara 30 minuter eller Fridhemsplan på 15 minuter.

På gångavstånd finns som sagt både Hemköp, Ica Supermarket och Stora Coop. På torget Telefonplan hittas förutom Hemköp även bibliotek, apotek och torghandel. Vid Telefonplan finns också SATS, två Puls och Träning, Klättercenter Telefonplan och Västberga IP.

Vidare har du närhet till Hägerstens alla övriga stadsdelar Midsommarkransen, Hägerstensåsen, Aspudden, Mälarhöjden och dess grönområden så som Svandammsparken, Mellanbergspar

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.