Radiusbacken 39 2-1801

Telefonplan, Stockholm Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Ja
Våning
8 av 10, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Metronomen
Om föreningen
Avgift
3 200 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
72 917 kr/m²

En alldeles bedårande lägenhet med strålade utsikt över Stockholm och hustaken i Hägersten, mycket högt läge utan insyn, balkongen ligger i sydostläge med milsvid utsikt. Bra och generös planlösning som en bra fungerande tvåa, plats för dubbelsäng i sovrummet, framför allt en mycket ljus lägenhet med stora fönster i två väderstreck.
På våning 5 i hus 1 finns en stor takterrass med en anslutande gemensamhetslokal. Gemensamhetslokalen har pentry och toalett och går att abonnera av medlemmarna, den kommer utrustas med bord och stolar. Eventuellt kommer den kunna hyras som övernattningslägenhet.

Stockholms urbana creative district.kommer att bestå av över 1000 bostäder i området runt Telefonplan. Tellus Towers, norra Europas högsta bostadshus, blir landmärket för stadsdelen. Mycket spännande händer redan av sig själv
i det här området, eftersom det skapas av människorna som lever här, men mycket mer är på gång att startas och byggas. Telefonplan är en av stans trendigaste platser, och vem vill inte vara en del av det?

Lägenheten säljs på uppdrag av Brf Metronomen och har ett Accepterat pris.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen