Södergatan 1

Torpa, Jönköpings kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1938
Förening
BRF Ministern i Jönköping
Om föreningen
Avgift
4 463 kr/mån
Pris/m²
27 778 kr/m²

Charmig Torpa-tvåa med loft och öppen spis! Möjlighet till egen parkering á 300 kr/månad! Dubbla balkonger att nyttja och härlig innergård med både grill- och odlingsmöjligheter. En idyllisk miljö där den lummiga häcken ramar in och välkomnar dig hem. Mitt bland Torpas gedigna villakvarter och endast 5 minuters promenad till Högskolan/Jönköpings University (JU).

Interiört en miljö utöver det vanliga och andas charm trots att i princip varje kvadrat är renoverad och uppdaterad så sent som 2013. En välkomnande hall en trappa upp som bjuder ett fint ljusinsläpp. Köket är ett fullt utrustat IKEA-kök från 2013 i trevlig öppen planlösning mot vardagsrummet och som förlängs av balkongen i öst. Vardagsrummet bjuder en öppen spis som är mysig att elda i under vinterhalvåret.
Badrummet från 2013 bjuder både skön golvvärme och tvättmaskin som möjliggör en enkel vardag.
En trapp upp når du sovrummet med läshörna och gott om garderobsförvaring. Bostadens privata del med stora fönsterpartier där morgonljuset sipprar in invid läshörnan och klädförvaringen håller hög klass. Lägg därtill takbjälkarna som omfamnar och ramar in.
Till lägenheten hör även ett källarförråd, perfekt för dig med mycket hobbyprylar.

Bostaden bjuder dubbla balkonger att nyttja som möjliggör att sitta i sol på både för- och eftermiddag på den gemensamma balkongen på ditt våningsplan.

Brf Ministern är en stabil och familjär förening vilket innebär många mervärden för dig som bostadsrättsinnehavare. Gott om förvaringsutrymmen, gemensam tvättstuga och gemensam innergård och balkong samt trädgård att nyttja. Perfekt för soliga dar.

En Torpatvåa att trivas i och ett läge som passar perfekt för den som vill ha närhet till stan men bo i lugnt område. På bara några minuter promenerar ni till stan och tar ni cykeln så hinner ni dit på kortare tid än så. På Torpa är avstånden korta och miljön av unikt slag.

Varmt välkomna att boka er på visning!

Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Amelie Sjöbring Cimen.
Tel: 0709-37 00 55
Mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Amelie Sjöbring

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Amelie Sjöbring, HusmanHagberg Jönköping
0709-37 00 55