Klostergatan 42A

Torpa - Söder, Jönköpings kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
1935
Förening
BRF Klingan 3
Om föreningen
Avgift
4 723 kr/mån
Driftkostnad
7 212 kr/år
Pris/m²
30 000 kr/m²

Ni vet känslan när man kliver in i hallen och känner sig hemma direkt, precis så känner man när kliver över tröskeln till Klostergatan 42 A. Här finns charmen tillsammans med moderna inslag - bästa kombinationen om du frågor oss. Dessutom är både kök, badrum och ytskikt renoverade och känslan man lyckas få fram är svårbeskriven.

Lägenheten är belägen i en 1930-tals fastighet med tidsenliga detaljer såsom plankgolv, fiskbensparkettgolv, högre takhöjd, höga listverk och pardörrar. Till detta har man adderat ett nytt kök från 2021 som går i en behaglig gul/beige nyans - riktigt läckert. I denna bostad har man vågat mer färg vilket vi gillar skarpt. Det är så man vill kopiera rakt av. Alla färger och materialval lirar så bra med varandra och skapar en mysig och ombonad känsla. Även badrummet renoverades år 2021 och har klinkers och kakel i klassisk färgsättning samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare som underlättar vardagen.

Här får man två rum i fil med vackra pardörrar emellan. Det ena rummet agerar vardagsrum och det andra sovrum med hel garderobsvägg. I hallen har man låtit bygga ett förråd/klädkammare som sväljer väldigt mycket förvaring - ett stort plus. Innanför köket finns ett mindre rum som passar utmärkt som kontor eller barnrum beroende på hur behovet ser ut. Detta gör bostaden till en minitrea.

Här på Klostergatan är det svårt att inte trivas. Mataffär och busskommunikation precis utanför husknuten. Du bor också med gångavstånd till citykärnan med butiker och restauranger.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Felicia Nygren

Notar
Mäklare Felicia Nygren, Notar
0763210904
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021