Hästbacken 2

Trångsund centrum, Huddinge kommun Se på karta

2 250 000 kr

1 995 000 kr +13 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,5 m²
Våning
3 av 8, hiss finns
Byggår
1960
Förening
HSB BRF Trångsund i Trångsund
Om föreningen
Avgift
4 117 kr/mån
Driftkostnad
7 224 kr/år
Pris/m²
37 190 kr/m²

ACCEPTPRIS - Här finns chansen att flytta upp på tredje våningen i en trevlig 2:a där man ser ända till Tyresö och Haninge från den inglasade balkongen. Snyggt renoverad 2:a med bra planlösning; hall, helkaklat badrum, kök med matplats, möblerbar innerhall, sovrum med plats för dubbelsäng & en stor garderobsvägg och vardagsrum med gavelfönster samt utgång till den fantastiska balkongen.

Brf Trångsund är en sådan där gammal, stabil HSB-förening som funnits länge! Här har man alla faciliteter man behöver (tvättstugor, cykelförråd, källarförråd mm) och sådant som man kanske inte behöver men vill ha (bastu, gym, föreningslokal). Föreningen har nyligen bytt ut och renoverat balkonger, fönster och fasader på huset. Relativt lågt belånad förening trots tidigare renoveringar; ca 7.000 kr/kvm skuldsättning.

Trångsund är en pärla strax söder om Söder och här kan man ta pendeltåget mot staden, eller bussarna över Söderort, med närmaste större centrum i Farsta. Att Magelungen och Drevviken ligger så nära är förstås ett stort plus såväl på sommaren som vintern. Naturen är också alltid nära i Trångsund, stora skogar breder ut sig åt flera håll för den som tycker om att vara i naturen. I trevliga närcentrum finns restauranger, matbutiker och annan service, samt pendeltåget som oftast går varje kvart och tar 18 minuter till city. Flytta till Trångsund - bra lägenhet för pengarna och ett mycket trevligt område!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Kontakta mäklaren

Fredrik Notini

Mäklarhuset Saltsjö-Boo
Mäklare Fredrik Notini, Mäklarhuset Saltsjö-Boo
0735283800
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas