Spelvägen 1, 6 tr

Trångsund, Huddinge Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,7 m²
Balkong
Ja
Byggår
1962
Förening
BRF Prinsessan
Om föreningen
Avgift
3 607 kr/mån
Driftkostnad
1 440 kr/år
Pris/m²
29 572 kr/m²

På sjätte våningen med helt insynsskyddat läge och milsvid utsikt säljes denna topprenoverade 2:a. Här finner du en nyrenoverad och välplanerad lägenhet med stora sällskapsytor, social planlösning och ett fullutrustat kök med exklusiva materialval. Därutöver erbjuder bostaden genomgående fina ytskikt bra förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet är nyligen stambytt och förberett för tvättmaskin. Med en hög standard i hus med hiss är detta en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Brf Prinsessan är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1960, äger marken och har en låg belåningsgrad om ca. 3480kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser (separat kö), tvättstuga, cykelförråd och källarförråd. I månadsavgiften om 3608 kronor ingår värme, vatten, basutbud kabel-TV och källarförråd.

På kort promenadavstånd når du Trångsunds pendeltågsstation och på ca 10 minuter med buss är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal