Kornettvägen 26

Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 9, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Tröinge Park D
Om föreningen
Avgift
3 208 kr/mån
Driftkostnad
10 908 kr/år
Pris/m²
39 091 kr/m²

Är boende något ni prioriterar högt och verkligen vill trivas i? Då har ni hittat rätt! I denna tvåa om 55 kvm på Kornettvägen 26 finns bra sociala ytor både inne och ute. Utsikten från bostaden och den inglasade balkongen är verkligen något utöver det vanliga, kvällsljuset strax innan solen går ner är svårt att inte bli förälskad i. Eftersom lägenheten ligger på sjätte våning har man en magisk vy över landskapet och havet från balkongen vilket är ett privilegium när man bor på västkusten.

På Kornettvägen bor du i en ny, modern miljö med närhet både till den fantastiska naturen och med gång- och cykelväg till både Falkenbergs centrum, matbutik och tågstationen. Bostaden har en genomgående fin standard med lamellparkett i ek samt vitmålade och delvis tapetserade väggar. Förutom en bostad med alla rätt bor ni i en trevlig förening med god grannsämja och välskötta fina gemensamhetsytor i den fina trädgården.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ett boende av genomgående hög standard som verkligen måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Kontakta mäklaren

Sofie Gustavsson

Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Mäklare Sofie Gustavsson, Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
+46708348842

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.