Nibblevägen 10

Tullinge, Botkyrka kommun Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
1967
Förening
HSB BRF Banslätt i Tullinge
Om föreningen
Avgift
4 353 kr/mån
Pris/m²
29 365 kr/m²

På omtyckta och trivsamma Nibblevägen finns nu denna lägenhet om två rum och kök att köpa. Trots att den har ett visst renoveringsbehov finns det mycket att tycka om med denna bostad. Det här är en välplanerad, rymlig och stor lägenhet med sociala ytor, bra förvaringsmöjligheter och lättmöblerade rum. En tvåa som har stor potential att bli ett riktigt trivsamt hem!

Föreningen HSB:s i Tullinge Brf Slätten är välskött och trygg och har god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. I avgiften om 4062 kronor ingår värme, vatten, kabeltv och bredband. Här får du dessutom tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats och en vacker innergård.

Detta boende är perfekt för dig som vill bo centralt och dig som vill ha nära till allt! Här i Tullinge är det lätt att trivas och läget på Nibblevägen är fenomenalt – här bor du centralt, naturnära och lugnt med Tullinge Centrum alldeles runt hörnet. Pendeltåget ligger endast en kort promenad bort. I området finns matbutiker, restauranger, pendeltågsstation och vårdcentral.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Kontakta mäklaren

Jesse Odesho

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
Mäklare Jesse Odesho, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
073-059 77 76