Samaritvägen 13

Tumba, Botkyrka kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Byggår
1994
Förening
BRF Kaplanen 1
Om föreningen
Avgift
3 532 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
36 944 kr/m²

Varmt välkomna till Samaritvägen 13 och denna 55+ bostad i populära BRF Kaplanen 1 i Tumba. Denna 2:a som erbjuder en stor, inglasad balkong som följer runt fasaden och som ligger med ett soligt västerläge helt utan insyn! Lägenheten har genomgående en mycket trivsam och rogivande atmosfär och känns betydligt större än 54 kvm. Köket är stort med plats för matsalsgrupp. Vardagsrummet är rymligt med stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Sovrummet är trevligt och har, liksom hallen, garderober. Badrummet upplevs rymligt och har duschhörna, handdukstork och är förberett för tvättmaskin. Varmförråd på entréplanet om 3 kvm hör till lägenheten.

Brf Kaplanen 1 är en populär förening som vänder sig till de som fyllt 55 år. Föreningens två hus stod klara 1994-95 och har 62 bostadsrätter i olika storlekar. Aktiv förening som gör mycket tillsammans. Föreningen har även många faciliteter för medlemmarna såsom övernattningsrum och sällskapsrum med balkong högst upp i huset med fantastisk utsikt över Tumba. I avgiften ingår förutom värme och vatten även tv-kanaler och bredband. Parkering finns att hyra.
Lugnt läge på återvändsgata med knappt 200 m till buss, samt gångavstånd till affärer och fina promenadområden. Direkt närhet till Tumba vårdcentral.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Kontakta mäklaren

Alexander Lindeberg

Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
Mäklare Alexander Lindeberg, Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
070-884 44 93