Nyproduktion

Scheele promenad 2

Tuna, Lund Se på karta

2 325 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Förening
BRF Scheele Promenad 2
Om föreningen
Avgift
3 588 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/år
Pris/m²
38 750 kr/m²
Nyproduktion

I Scheele Promenad finns ett hem som passar alla. Totalt kommer 188 lägenheter fördelat på tre fastigheter att uppföras – allt från yteffektiva ettor till generösa sexor. Överst i varje hus placeras exklusiva penthousevåningar i två etage med en fantastisk utsikt över Lund.

Den andra etappen erbjuder hela 83 st nya bostäder. Samma bredd som i första etappen med 1-6 RoK men med några nya spännande planlösningar och fler större lägenheter i olika modeller. Beräknad inflyttning är sommaren 2021.

Alla lägenheter är välplanerade med fin genomsikt och ett härligt ljusinsläpp. Materialen är omsorgsfullt valda, klassiskt tidlösa och med fokus på hållbarhet. Vill du sätta personlig prägel på ditt nya hem finns inredningsval att göra, men redan i grundutförandet består inredningen av kvalitetsprodukter från välkända varumärken. Alla lägenheter har klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummen är helkaklade och är, liksom köken, utrustade med vitvaror av hög kvalitet. Oavsett vilken bostad du väljer får du ett modernt och välplanerat hem med genomtänkt standard redan från start.

Vill ni boka in ett personligt informationsmöte? Hör av er så bokar vi en tid för ett möte då vi träffas i lugn och ro och pratar om projektet och tittar på vilken lägenhet som passar just er bäst.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Lund

Visningstider

  • 19
    aug
    Ons 19 aug kl. 16:45–18:00
    Bokad visning med anledning av Covid19. Plats Scheelevägen 5K, följ skyltning.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.