Engelbrekts väg 75B

Tureberg, Sollentuna Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66,9 m²
Byggår
1992
Förening
BRF Taljan
Om föreningen
Avgift
4 492 kr/mån
Pris/m²
34 305 kr/m²
Antal besök
1 179
Dagar på Hemnet
23

Letar du efter en rymlig tvåa med uteplats i ett lummigt och soligt sydvästläge? Välkommen till Engelbrekts väg 75B!

En genomgående ljus lägenhet med fönster i två väderstreck, öppna ytor och fräscha ytskikt. Nylagd ekparkett i hela bostaden med golvvärme i vardagsrum, hall och kök som bekostas av föreningen. Helkaklat badrum med möjlighet att sätta in badkar och tvättmaskin (förberett med el och avlopp). Mycket gott om förvaring med två förråd i bostaden samt ett separat vindsförråd. Förråden i bostaden är så rymliga att de kan disponeras som arbetsrum för den som önskar. Du har dessutom tillgång till en stor tvättstuga i samma våningsplan.

Brf Taljan är en stabil förening med god ekonomi som inte behövt höja avgiften på många år och till och med sänkt den med flera procent.

Här bor du med gångavstånd till oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer från Sollentuna station, ca 750 m från bostaden. Pendeltåget in till Stockholm Central tar 15 minuter. I anslutning till stationen ligger Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och service. En stor Lidl-butik ligger dessutom alldeles runt hörnet.

Kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna