Nyproduktion

Dressinvägen 1

Tuvelyckan, Båstads kommun Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 8, hiss finns
Förening
BRF Parklyckan 1 i Båstad
Om föreningen
Avgift
2 959 kr/mån
Pris/m²
46 364 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till en av projektets bästa 2or i söderläge på våning 7

Byggnationen pågår - Planerad inflyttning hösten 2024
På ett strategiskt och bekvämt läge i Båstads vackra omgivning uppförs nu äntligen Brf Parklyckan, Båstads nya landmärke! Med tågstationen nästan direkt utanför porten och parkeringsgarage i källaren som du når direkt med hissen, skapas här en ny möjlighet att verkligen ta vara på tiden och njuta av livet oavsett om du är i behov av permanentboende, övernattningslägenhet eller en flexibel bostad för avkoppling och återhämtning.

Brf Parklyckan kommer med sina två huskroppar om 10 och 8 våningar och totalt 100 lägenheter att skapa nya förutsättningar för dig som söker ett smidigt liv med livskvalité utöver det vanliga. Med stor variation av såväl 2or, 3or, 4or och generösa takvåningar har alla lägenheter planerats för att trivas i, och man har selektivt valt en hög och tidlös grundstandard där alla lägenheter har egen uteplats/balkong/terrass med möjlighet till inglasning.

I området som är under utveckling finns redan nu flertalet padelbaner, gym, och ett eget kvartersbageri. Denna annons utgör en trea på våning 9, för mer information om denna och övriga lägenhetsmodeller, vänligen klicka vidare och besök projektsidan www.parklyckan.com.

Läs mer om bostaden
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Kontakt

Djavad Kristensen

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Mäklare Djavad Kristensen, Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
0735-29 39 00