Näsbyvägen 15A-15D

Tyresö Se på karta

2 450 000 kr

2 800 000 kr -13%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Byggår
2019
Förening
BRF näsbyutsikten
Om föreningen
Avgift
1 781 kr/mån
Driftkostnad
16 800 kr/år
Pris/m²
54 444 kr/m²
Nyproduktion 

Endast 1 studiolägenhet återstår! Nu saluförs 4 studiolägenheter i bostadsrättsform på toppen av Sofieberg! Bostadsrätterna är under uppförande och 3 st är sålda och 1 st återstår.

- 45 kvm Studios i bostadsrättsform
- Lägenheter i etage
- Stora fönsterpartier
- Uteplats
- Nära till bussförbindelser och naturområden

Studio-lägenheten är i hela 45 smarta kvm i etage. Här bor du med kök, vardagsrum och badrum i övre plan. Det nedre planet bjuder på 1-2 sovrum med utgång till den härliga altanen på 12-15 kvm. Allt i genomgående hög kvalitét och design. Pris mellan 2 350 000 kr - 2 800 000 kr beroende på läge i föreningen.

Med sitt svårslagna läge på hög höjd finner vi Brf Näsbyutsikten med fantastisk utsikt över Drevviken. Lägenheterna är placerade optimalt för att ge det bästa av vyn och i vardagsrummen är stora fönster placerade för att maximera och nyttja utsikten och för ett härligt ljusinsläpp. Badrummen är helkaklade i påkostade med exklusiv design. Samtliga lägenheter har hög komfort som golvvärme i båda plan och spotlights i bl.a kök och badrum.

I Sofieberg finns goda bussförbindelser till Haninge och Stockholm och du tar dig enkelt till Stockholms innerstad. Nedanför höjden som lägenheterna är placerade på finns Drevviken med bad, fiske och vacker natur. Här har du vackra promenad/joggingstråk. I närheten finns förskolan Kryddan samt Sofiebergsskolan med (åk F-3), även Fornuddens skola (åk F-6) och Kumla Skola (åk F-9) finns i området utan att korsa stora vägar.

Fortfarande finns det chans att själv utforma sitt framtida hem då det finns möjlighet för ändringar i material eller antal rum.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö