Västerlånggatan 5A

Uddevalla kommun Se på karta

1 095 000 kr

1 195 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50,5 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Bratt nr 6
Om föreningen
Avgift
2 512 kr/mån
Driftkostnad
2 820 kr/år
Pris/m²
21 683 kr/m²

I absoluta centrum av Uddevalla finner ni Västerlånggatan 5A, en lägenhet på två rum och kök med en morden inredning.

Lägenhetens hall är rymlig och ger möjlighet till förvaring av både skor och ytterkläder. Här får ni möjligheten att antingen förflyttas rakt fram till sovrummet eller gå in i det avlånga köket. Sovrummet har plats för en stor dubbelsäng och har ljusa väggar. Fönstret ger ett fint ljusinsläpp och skapar en mysig känsla under sena sommarnätter. I lägenheten är det genomgående ljust laminatgolvet i alla rum som skapar en stilren känsla. Köket är avlångt med ljusgråa skåpsluckor och tillsammans med de senaste vitvarorna finns det stora möjligheter i matlagningen. Kylskåpet är dolt bakom de finna skåpsluckorna och det finns inbyggd mikrovågsugn samt ugn i arbetshöjd. Längst ner i köket finner ni plats för ett mindre köksbord i direkt anslutning till köksfönstret. Goda förvaringsmöjligheter finns i köket som är från IKEA.

Fortsätter ni i i lägenheten finner ni badrummet och det stora öppna vardagsrummet. Badrummet har ett enklare spegelskåp och dusch. I vardagsrummet finns plats för en stor matgrupp och stor soffa, vilket leder till att rummet snabbt blir lägenhetens hjärta. En plats för gemenskap med familj och vänner. Ett stort fönster ger ett vackert ljusinsläpp som faller fint på väggarnas vita spröjs! Föreningen på Västerlånggatan 5A har gjort stora renoveringar, har god ekonomi och låga avgifter.

I centrala Uddevalla finner ni närhet till tåg- och busstation, shopping och restauranger. Bara några minuter bort finner ni Bäveån där kvällspromenader gärna avnjuts. Både Badhusparken, Hasselbacken och Margretegärdeparken ligger inom gångavstånd.

Varmt välkomman på visning till Västerlånggatan 5A!

Vid frågor, kontakta ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uddevalla

Kontakta mäklaren

Jessica Nyman

HusmanHagberg Uddevalla
Mäklare Jessica Nyman, HusmanHagberg Uddevalla
072-711 33 00