Kommande

Ugglevägen 2, vån 3 av 3

Ullna strand, Täby kommun Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Skogsvåningarna
Om föreningen
Avgift
3 742 kr/mån
Driftkostnad
5 500 kr/år
Pris/m²
49 091 kr/m²
Kommande

+ Stor balkong
+ Högst upp i huset!
+ Uppvärmning ingår i avgiften (Golvvärme i hela lägenheten)
+ Takhöjd på 2,70 m.
+ Nära natur och friluftsliv
+ Parkeringsplats med laddstolpe i föreningen *

Varmt välkommen till en optimalt planerad tvåa med stor balkong i lugnt område med närhet till natur. Modern planlösning med stora fönsterpartier i vardagsrum som skapar ett fantastiskt ljus och rymd tillsammans med den generösa takhöjden om 2,70 m. Sociala ytor med plats för stor soffgrupp samt matgrupp. I sovrummet finns plats för stor säng och förvaring. Klädkammare/Förråd inne i lägenheten intill hallen.

Här har du närhet till både natur runt Ullnasjön och Rönningesjön, förskolor och skolor (Täby friskola i Ullna strand, Hägerneholmsskolan). I direkt närhet av lägenheten finns även närbutik med postombud, frisörsalong, restaurang och gym. Vid Arninge centrum finns ett stort utbud av allt ifrån ICA kvantum, Coop, Lidl, Sats, Systembolaget, Dollar store och mycket mer. Besök www.Arningecentrum.se för mer information.

Brf Skogsvåningarna består av fyra stycken flerfamiljshus i tre våningar med totalt 48 lägenheter byggda år 2014-2015 i natursköna Arninge-Ullna i Täby kommun. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov. Besök gärna föreningens hemsida för mer information om föreningen www.brfskogsvaningarna.se

*Finns parkeringsplatser att hyra för en extra månadskostnad på gatan, i carport samt parkering med laddstolpe för de som har elbil.

För mer information om bostaden vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt [email protected]

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby

Kontakta mäklaren

Anton Zellman

MOHV Täby
Mäklare Anton Zellman, MOHV Täby
0725550226

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.