Råbyvägen 53C

Uppsala kommun Se på karta

1 995 000 kr

1 895 000 kr +5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Förening
BRF Läsa
Om föreningen
Avgift
3 370 kr/mån
Pris/m²
34 397 kr/m²

Fast pris!!! Kontakta mäklaren för visning.

Hemtrevlig lägenhet med en fantastisk takhöjd om 3,8m!

Nu får du chansen av att ta del av Råbyvägens hetaste bostad med nästintill nyskick. Bostaden erbjuder dig ett hem med rikligt ljusinsläpp, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, utöver allt detta finner du även en helt egen uteplats!

Med ett vardagsrum som erbjuder dig en oemotståndlig takhöjd med nästan 3.80, goda möjligheter till möblering och fräscha ytskikt är inget man bara kastar bort. I anslutning till detta hittar ni ett komplett kök redo för helgens inflyttningsfest och ett hel kaklat badrum med tvättmaskin.

Området längs Råbyvägen är ett av Uppsalas mest expansiva och här bor ni med ett bekvämt avstånd till centrum, Gränby köpstad, IFU Arena, motionsspår och flera mataffärer. Pendlaren tar sig enkelt till Resecentrum eller snabbt ut på de stora trafiklederna med bilen. Bostaden är taktiskt belägen med bekvämt avstånd från centrum där ni kan uppleva allt som Uppsala har att erbjuda. I närheten ligger även Gränby Centrum med all tänkbar service. Goda kommunikationsmöjligheter med buss och närhet till Uppsala Centralstationen. Väljer ni bilen ta dig via Tycho Hedéns väg ut på E4:an. Upprustade Kapellgärdsparken med skateramp, gungor och lekvänliga ytor ligger inom promenadavstånd samt affärshuset Kvarnen med service som apotek, systembolag, en välsorterad ICA-affär, torgcafé och restauranger.

Välkomna på visning! Detta kan bli ditt.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Burhan Balikci

Notar
Mäklare Burhan Balikci, Notar
0738-17 78 77
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022