Brännarvägen 5

Ursvik, Sundbyberg Se på karta

2 090 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Förening
BRF Ursvik 6
Om föreningen
Avgift
2 529 kr/mån
Pris/m²
48 046 kr/m²

Varmt välkommen till Brännarvägen 5! Här välkomnas du in i en modern tvåa där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en mysig uteplats med plats för soffgrupp, ljuslyktor och växtligheter. Lägenhetens yta om 43,5 kvadratmeter ger goda förutsättningar för ett ungt par eller dig som vill bo centralt att verkligen trivas.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor och välplanerad hall med hatthylla och en platsbyggd garderob. Vidare finns kök och vardagsrum med öppen planlösning, badrum med bekvämligheter så som tvätt & torkmaskin och ett mysigt och rogivande sovrum med plats för större säng och tillhörande möblemang. Köket är modernt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter, påkostade material och en mörk bänkskiva. Det mysiga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fin utsikt och utgång till uteplatsen.

OMRÅDET
Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur.
I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

KOMMUNIKATIONER
Från Järvastaden är det korta avstånd till Stockholm city, centrala Sundbyberg och Solna. Det tar det ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg eller bil. Med buss 504 via Hallonbergen (T-bana) till Sundbybergs station (pendeltåg) tar det ca 15 minuter. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18. På Enköpingvägen går bussar 540, 157, 197, 118 och 199.

NÄRSERVICE
På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett område som är i ständig utveckling. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym.
Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of scandinavia.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna