Skrivargatan 31, Vån 4 / 4

Ursvik, Sundbyberg Se på karta

2 450 000 kr

2 295 000 kr +7%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46 m²
Balkong
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Ursvikskulle
Om föreningen
Avgift
2 944 kr/mån
Driftkostnad
4 250 kr/år
Pris/m²
53 261 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS** Kontakta ansvarig mäklare för visning! Stilren och välplanerad 2:a högst upp i huset med rymlig balkong! Här finner du en nybyggd och genomgående fräsch bostad i hög klass. Lägenheten rymmer gott om förvaring, rejäla rum, stort badrum samt en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet. Bostaden har genomgående ljusa materialval och ekparkett på golvet. Tack vare hörnläget får man här en optimal planlösning som nyttjar varje kvadratmeter.

Lägenheten ligger i Ursvik som är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går förbi precis runt hörnet. Den tar dig till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen (T-bana). Ifrån Sundbybergs centrum kan man även välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Tvärbanan är under projektering och planeras att dras ut med en station i närheten utav bostaden där även Ursviks torg planeras att byggas upp.

En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Mateos, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop.

Bostaden bör upplevas på plats! Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB