Stallgatan 30

Ursvik, Sundbybergs kommun Se på karta

2 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF Hjortronstället
Om föreningen
Avgift
3 495 kr/mån
Pris/m²
43 684 kr/m²

Välkomna till denna väldisponerade, ljusa och fräscha lägenhet. Genomgående ljus med ekparkett och fina materialval rakt igenom. Denna hörnlägenhet erbjuder öppen planlösning med många sociala ytor att utnyttja. Bostaden är perfekt planerad för det sociala livet.

Köket är ljust och stilrent, här trivs man att laga mat, gott om arbetsytor och fantastiskt ljusinsläpp via det stora fönstret. Här finns plats för matbord och annat möblemang om så önskas. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Stor skjutdörrsgarderob medför gott om förvaring. Badrummet är fullt utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, wc, handfat med tillhörande skåp, spegelskåp samt ytterligare väggskåp för optimal förvaring.

Via vardagsrummet nås lägenhetens uteplats, här finns plats för stort möblemang och här kan man sitta långt in på kvällarna med gott sällskap! Här finns det plats för både rejäl matplats och soffgrupp men framförallt en rymlig uteplats med plats för mycket utemöbler.

Här bor man med Livskvalité!

Kommunikationer
- Buss 504 tar dig till Hallonbergen Centrum och Sundbyberg Centrum eller Spånga Centrum exempelvis om man åker åt andra hållet.
- Tunnelbanans blåa linjer finns i både Hallonbergen Centrum men även Rissne Centrum.
- 504 och sedan 540 kan även ta dig snabbt till Ulriksdal och pendeltåget för att sedan åka mot både stan och exempelvis Upplands Väsby.
- Tvärbanan håller på att byggas för fullt och planeras att bli färdig 2023.

Skolor / Förskolor
- Kymlingeskolan öppnade till höstterminen 2014 och är en kommunal F-6 skola och förskola i Ursvik med ca 350 barn i både förskola och skola. Den ligger på Oxenstiernas allé 41 i nya delarna av Ursvik nära natur och grönska.
- I Lilla Ursvik ligger den kommunala Ursviksskolan med skol och förskoleverksamhet.
- Förskolan Granatäpplet
- Förskolan Milot
- Förskolan Forskaren
- Det finns även skolor i Rissne, Hallonbergen och Brotorp i såväl kommunal som privat regi.
- Läs mer här https://ursvik.se/for-boende/forskolor-och-skolor/

Området
- Ursvik omfattar två stadsdelar i Sundbybergs kommun, Lilla Ursvik i öster, med villabebybyggelse sedan 30 och 40-talet och Stora Ursvik, som delas upp i Ursviks östra och Ursviks västra delar. Ursviks östra delar består av småhus, radhus, parhus och flerfamiljshus medan västra Ursvik.

Den stadsmässiga karaktären finner man verkligen här och den trivsamma familjemiljön kombinerat med bostadsrätter i olika storlekar gör det hela ännu mer trivsammare med en bra kombination av åldrar och familjeförhållanden.
- En spännande stadsdel med goda kommunikationsmöjligheter, livsmedelsbutiker, gym, restauranger men även naturen runt hörnet samt Urviks Motionsgård ett stenkast ifrån.
- På andra sidan Enköpingsvägen finns bland annat Willys, Hornbach, Systembolaget och Coop.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Rezy Saba

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Mäklare Rezy Saba, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
070-423 11 10