Sjögatan 1 D

Vaggeryd, Vaggeryd Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Nej
Byggår
2017
Förening
BRF Tiden och Korpen i Vaggeryd
Om föreningen
Avgift
3 781 kr/mån
Driftkostnad
11 880 kr/år
Pris/m²
18 939 kr/m²

Funktionalitet, rymd och yta är det ingen brist på i denna välplanerade tvåa i utkanten av Jönköping. Lägenheten är rymligt för den konstellation som önskas få plats. På hela 66 kvm fördelat på 2 rum kan man inreda och sprida ut sig utan att det känns överflödigt åt något håll. Fastighetens nyproducerade kvalitet och ambition för modernisering genomsyrar lägenheten och gör det enkelt för dig och dina tillhörigheter att göra entré.

Från tröskel, genom boningen och vidare ut på terrassen görs gatunamnet rättvisa med dess båthus inspirerade arkitektur och utformning. Likaså gör planlösningen namnet rättrådighet med den typiskt stilrena interiören som låtits sätta prägeln. Öppet, fräsch, inbjudande och ljust. Lägenheten är belägen centrerat på bottenplan i fastigheten och passar alla siffror på åldern. Uteplatsen är rymlig till sin storlek och utrymme finns till en loungegrupp såväl som extra stolar när sällskapet blir flera. Våningsplanet ger också förmånen att kunna njuta av en picknick i gräset.

Området och utbudet kring bostaden är synnerligen omfattande med naturen, grönskan och friluftsliv åt ena hållet kontra gemenskap, livsmedelsbutiker och transportkommunikationer åt det andra. Vaggeryd är idag ett utan Jönköpings snabbast växande samhällen som kommit att bli attraktivt för både stora och små. Förskolor, skolor, vårdcentraler och butiker poppar upp snabbare än vad maskrosor växer och berikar bygden ytterligare.

Varmt välkommen till Sjögatan 1 D!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping