Nyproduktion

Kunskapslänken 122

Vallastaden, Linköpings kommun Se på karta

1 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54,1 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF RAW Vallastaden
Om föreningen
Avgift
3 669 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
31 423 kr/m²
Antal besök
1 015
Nyproduktion

Unikt boende! Nyproducerad, öppen planlösning, råa inslag, 3,35 meter takhöjd, attraktivt läge och stilfull interiör är endast några av de tilltalande egenskaperna. Välkomna!

Nu finns chansen att förvärva denna exklusiva tvåa på Kunskapslänken 122 byggd av Raw Property. Bostaden är bekvämt belägen på markplan med uteplats och erbjuder ett skick utöver det vanliga. Din nya bostad är en två rum och kök om hela 54 kvm, vars genomtänkta planlösning med en takhöjd om 3,35 meter skapar en luftig atmosfär. Lägenheten profilerar sig med hög standard. Interiören präglas av stilren design och lyxiga materialval som på ett smakfullt sätt bryter av mot de råa ytorna. Ni har dessutom exemplariska förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Från sovrummet nås bostadens uteplats. Uteplatsen vetter mot söder och erbjuder sol större delen av dagen. Kort och gott väntar här en helt unik bostad för dig som önskar en bostad med extra hög standard och klass!

Bara ett stenkast från lägenheten nås universitetet och Linköping Science Park. När du behöver fylla på kylskåpet ligger välsorterade City Gross, liksom apotek, gym, systembolag bara några minuters tramptag bort. Behöver du något snabbt så finns Automat butiken bara några meters gångväg bort. Här finns även populära restauranger som Bestia, Vallastadens Pizzeria, Spicy Wok’n’roll och Meetly. Bäckaparken och Vallaparken ligger på bekvämt avstånd alldeles utanför dörren, och idrottsplatsen finns rakt över gatan.

Det går snabbt och smidigt att ta sig från Vallastaden till centrum. Till stortorget i Linköping är det inte mer än cirka 3 km. Till fots tar det cirka en halvtimme, med cykel cirka 15 minuter och med buss cirka 10 minuter. Busshållplatsen ligger precis utanför dörren. Linköping har ett brett utbud och med det mesta man behöver och vill ha. För dig som cyklar finns flera cykelställ både på gården och vid gaveln på huset. Miljöstation i komplementbyggnad i området.

Huset är byggt av Raw Property som bygger med ett banbrytande bostadskoncept för alla som vill ha en personligare livsstil. Besök hemsidan för att se ytterligare bostäder som finns till försäljning, https://rawproperty.se/projects/brf-raw-vallastaden/.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden
Bjurfors Linköping

Kontakt

Philip Stråkander

Bjurfors Linköping
Mäklare Philip Stråkander, Bjurfors Linköping
070 740 81 55

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.