Kommande

Kunskapslänken 98

Vallastaden, Linköpings kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Nej
Våning
2, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Inspirationen
Om föreningen
Avgift
2 866 kr/mån
Driftkostnad
5 640 kr/år
Kommande

Den perfekta tvåan med nyskick i populära Vallastaden.

Denna välplanerade lägenhet erbjuder fräscht kök med bra arbetsytor. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna i flera väderstreck. Vidare erbjuder bostaden ett stort badrum med stilrena och snygga val av material, golvytan i badrummet är generöst och för bekvämlighetens skull finns både tork- och tvättmaskin. Lägenhetens sovrum är väl tilltaget med plats för förvaring i klädkammare. Till lägenheten finns en loftgång med perfekt solläge.

I Brf Inspiratonen finns det många gemensamma facilliteter att utnyttja som medlem. Felleshuset ger möjlighet att hyra övernattningslägenhet och festlokal. I byggnaden har du en takterass, där ett växthus finns beläget för att utnyttja till sociala tillställningar. En stabil förening med god ekonomi.

Vallastaden är en häftig stadsdel där olika arkitekter har fått ge uttryck i färg och form och tillsammans skapat ett unikt område med fokus på social och miljömässig hållbarhet, där varje fastighet är speciell. Flera av gatorna har fått sitt namn från svenska nobelpristagare varav en är Nanna Svartz. Vallastaden är belägen precis invid Linköpings universitet, gym/sporthall och Mjärdevi och med gång/cykelavstånd till US. Här har nya kvarterskrogar öppnat upp liksom en obemannad mataffär. I det intilliggande området Djurgården finns annan närservice i form av matbutik, fler restauranger, butiker, gym och apotek. Genom Vallastaden rinner Smedstadsbäcken med intilliggande promenadstråk och runt omkring hittar du flera grönområden, eklandskapet med fina promenadstråk och Vallaskogen med vacker natur. Parken Paradiset i Vallastaden mottog i år priset för Sveriges bästa landskapsarkitektur.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Linköping

Kontakta mäklaren

Gustaf Stråkander

Bjurfors Linköping
Mäklare Gustaf Stråkander, Bjurfors Linköping
0700929373

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.