Skattegårdsvägen 59

Vällingby Centrum, Stockholm Se på karta

1 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1996
Förening
BRF Skattegården
Om föreningen
Avgift
4 060 kr/mån
Driftkostnad
4 920 kr/år
Pris/m²
32 177 kr/m²

Välkommen att boka dig på visning 25/10 kl 14:30-15:00.
Tillfälle - är du 55+ och söker ett centralt och bekvämt boende i ett lugnt och tyst bostadsområde, då har du hittat rätt!

Välkommen till omtyckta Brf Skattegården och till ett mycket trivsamt och centralt boende med fina och välskötta utemiljöer kring knuten. Här bor man med ett behagligt promenadavstånd, via lugna gångstråk, hela vägen till Vällingby centrum. Även lokalbussen Vällingby-Flexen finns precis utanför porten. Den vackra och välskötta utomhusmiljön är en stor tillgång för medlemmarna i föreningen och den externa skötseln ingår i avgiften så här är det bara att njuta.

Lägenheten finner vi på andra våningen och den är ljus och välplanerad. Här erbjuds väl tilltagna ytor med en optimal planlösning. I köket finns det gott om arbetsytor och det finns matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet är ljust och trevligt och härifrån når ni även ut till den generösa balkongen med ett trevligt sydostläge. Ett stort sovrum med plats för såväl säng som ett skrivbord om så önskas. Ljust och rymligt badrum med tvättmaskin. Utöver detta erbjuds en välkomnande och möblerbar hall samt en praktisk klädkammare. Med lägenheten följer det ett förråd om ca 5 kvm som man enkelt når med hissen. Föreningen erbjuder dessutom en modern tvättstuga samt till gång till övernattningslägenhet för gäster samt en trevlig föreningslokal. En mycket välskött förening med god ekonomi. Flera år har man haft en avgiftsfri decembermånad och så blir det även i år.

Lägenheten är belägen i ett mycket trivsamt och attraktivt område med behagligt avstånd till ombyggda Vällingby Centrum där all tänkbar service av bland annat restauranger, biograf, apotek och kommunikationer finns. För den aktiva finns tennisbana, utomhusgym, Nälstabadet och en motionsslinga precis invid knuten. Även Grimsta Naturreservat finns på gångavstånd där det bland annat erbjuds motionsspår och bad vid Mälaren.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby