Nyproduktion

Erik Dahlbergsgatan 20B - Limone

Vasastaden, Göteborg Se på karta

3 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Våning
2 av 5
Byggår
1890
Avgift
3 058 kr/mån
Pris/m²
65 741 kr/m²
Antal besök
5 895
Dagar på Hemnet
16
Nyproduktion

Mitt i händelsernas centrum - Vasastan - kan vi nu erbjuda denna lyxiga och påkostade tvårumslägenhet. Här sätter vackert bevarade originaldetaljer såsom stuckaturer och djupa fönsternischer samt noga utvalda, moderna inslag sin prägel på hela bostaden. Italienskt designkök inspirerar till spännande matlagning medan vänner och familj kan följa skådespelet från vardagsrumsdelen. Stort sovrum med generöst ljusinsläpp som erbjuder flera möbleringsalternativ med plats för både dubbelsäng, skrivbord och mysig läshörna med soffa. Helkaklat badrum med påkostat kalkstenskakel på väggarna i ljusgrå ton som kompletteras av ett klinkergolv matchande, aningen ljusare ton ger vardagen en lyxigare känsla. Egen tvättmaskin underlättar den vardagliga klädvården.

Här är det bara att flytta in i ett helt nytt boende mitt i hjärtat av centrala Göteborg. Direkt utanför porten upplever du storstadspulsen med omedelbar närhet till prisbelönta restauranger, caféer och shopping. Goda kommunikationer med både bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt runt i staden. För den som önskar avkopplande grönska finns både Bältespännarparken, Vasaparken och Slottsskogen endast ett par minuter bort.

Varmt välkommen att höra av dig för mer information och möjligheten att boka visning!

__

Innanför dörren välkomnas man av en liten hall med målade väggar i ljusgrå ton. Den angränsande klädkammaren tar hand om avhängning och förvaring av ytterkläder och annat.

Rakt fram öppnar det kombinerade köket och vardagsrummet upp sig där vackra stuckaturer sätter sin prägel tillsammans med ljusa väggar och höga fotlister. Här ryms en trevlig soffa och matgrupp för upp till fyra sittande gäster som tillsammans bjuder in till gemenskap med vänner och familj. I köksavdelningen kontrasterar den italienskdesignade köksinredningen i mörkt trä snyggt mot de ljust målade väggarna och ljusa parkettgolvet. Bakom de mörka skåpsluckorna erbjuds riklig förvaring medan de väl tilltagna köksbänkarna i sten med stänkskydd i samma material bidrar med bra arbets- och avställningsytor som inspirerar till spännande matlagning. Mitt i köket ryms en trevlig matplats för upp till fyra sittande gäster. Köksutrustningen består av integrerade kyl- och frysskåp, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt samt varmluftsugn.

I det väl tilltagna sovrummet flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna som vetter in mot den lugna gården. Vackra stuckaturer och höga fotlister samsas med målade väggar i sober, grå ton och ljust parkettgolv som sätter sin tydliga prägel på hela bostaden. Här erbjuds flera olika möbleringsalternativ med plats för både stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, skrivbord och mysig läs- eller spelhörna med soffa. En inbyggd garderob erbjuder bra förvaringsmöjligheter samtidigt som skrymmande garderober görs överflödiga.

Helkaklat badrum med påkostat kalkstenskakel på väggarna i ljusgrå ton som kompletteras av ett klinkergolv matchande, aningen ljusare ton ger vardagen en lyxigare känsla. Badrummet är utrustat med dusch, toalett och handfat med tillhörande kommod som bidrar med extra förvaring. Den vardagliga klädvården underlättas med en tvättmaskin i ena hörnet av badrummet.

__

Köpprocess:

Säljaren har beslutat att bostaden skall säljas med budgivning. Efter att budgivningen är avslutad och säljaren har accepterat ett bud så skrivs ett avtal mellan bostadsutvecklaren och köparen. Eftersom bostadsrättsföreningen inte är bildad ännu och vi

Läs mer om bostaden
Nya Kvadrat