Banérgatan 16A

Vasastaden, Linköpings kommun Se på karta

1 695 000 kr

1 795 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42,9 m²
Byggår
1942
Förening
Riksbyggens BRF Linköpingshus nr 4
Om föreningen
Avgift
2 495 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
39 510 kr/m²

Hör av dig för privatvisning! Välkommen till en välplanerad tvårummare i populära Vasastaden med mycket bra standard, låg avgift och högt i tak. Perfekt förstagångs- eller studentboende!

På första våningen en trappa upp finner ni detta mysiga boende med en planlösning som genomsyras av mycket hög standard, mycket ljus, vackra fiskbensparkettgolv och goda förvaringsmöjligheter. Ett stilrent vitt kök som innehar allt som den
matlagningsintresserade behöver. Ett väl tilltaget och luftigt vardagsrum som rymmer både soffa som matbord. Utöver det finner ni ett sovrum, en hall med mycket goda förvaringsmöjligheter samt fräscht duschrum.
Ett hem att trivas i!

Solid förening med god ekonomi och låg skuldsättning.

Här bor ni med 100 meters avstånd till Övre Vasastaden med dess utbud på mataffär samt fantastiskt bra restauranger. Med promenadavstånd når ni shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, parkmiljöer, Stångån och rikstäckande kommunikationer från resecentrum. Här har ni 15 minuters cykelavstånd till universitetet och citypulsen bara några minuters promenad bort!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Emelie Johansson

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Emelie Johansson, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46701040222