Kommande

Gävlegatan 26

Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 12, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Haga Nova
Om föreningen
Avgift
2 750 kr/mån
Driftkostnad
10 100 kr/år
Kommande

Nu saluförs detta exklusiva boende med lyxiga materialval och stora fönsterpartier karaktäriserar denna bostad med balkong.
Vidare erbjuder bostaden en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en härlig social karaktär. Välutrustat kök, bra förvaringsutrymmen, ett elegant badrum med mysigt och rofyllt sovrum.

Entreprenören Einar Mattsson är byggherre för detta projekt som präglas av lyxiga materialval och inredning av hög klass. Med en takhöjd på 2,65 meter och stora fönster får lägenheten ett härligt ljus och en luftig känsla. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du redan upplever i huvudingången. Einar Mattson har sett till att Bostaden består av eleganta och högklassiga materialval som valts med omsorg. Badrummet är även utrustat med golvvärme och spotlights i tak och LED-belysning bakom speglar för behaglig belysning. Garage finns i fastigheten och kan nås direkt via hissen. Kodlås finns (Yale Doorman) in till lägenheten som även kan fjärrstyras med app. Även diskmaskin och ugn kan fjärrstyras via appen. Denna bostad måste verkligen upplevas på plats.

Bostaden ligger i den attraktiva och populära stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

Läs mer hos mäklaren
Bronze Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Joe Maatouk

Bronze Fastighetsförmedling AB
Mäklare Joe Maatouk, Bronze Fastighetsförmedling AB
070-810 48 22

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.