Gävlegatan 32, 10 tr

Vasastan Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

3 900 000 kr

3 690 000 kr +6 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Ja
Våning
10 av 14, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Haga Nova
Om föreningen
Avgift
1 750 kr/mån
Pris/m²
111 429 kr/m²

Arkitektritad 2:a i exklusiva Haga Nova med stilren design och materialval som andas hotellkänsla. Högt och fritt läge med balkong i västerläge med vy mot blivande torg och park. Optimalt disponerad med öppen planlösning mellan rummen, gott om inbyggd förvaring samt ett generöst badrum med alla bekvämligheter.

Här erbjuds ett bekymmerslöst boende i representativ fastighet med hög finish. I fastigheten erbjuds medlemmarna tillgång till två övernattningslägenheter, garage samt goda lokalintäkter. Fastigheten har dessutom ett toppmodernt elektroniskt låssystem vilket ger ett boende fritt från nyckar.

Hagastaden erbjuder en internationell storstadskänsla och en hållbar stadsdel med fokus på vetenskap, forskning och utbildning i kombination med en stor andel bostäder, service samt moderna kontor och designhotell. Här bor ni med bästa läget i området, där den blivande parken och T-banans gula linje planeras. Denna fantastiska bostad ligger i en attraktiv del av föreningens fastighet, med direkt närhet till blivande park och torg.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Vasastan

Kontakta mäklaren

Lars Östblom

HusmanHagberg Vasastan
Mäklare Lars Östblom, HusmanHagberg Vasastan
070-886 69 68