Gävlegatan 32, 4 tr

Vasastan/Hagastaden, Stockholm Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Haga Nova
Om föreningen
Avgift
2 600 kr/mån
Driftkostnad
1 522 kr/år
Pris/m²
91 346 kr/m²

- Internationell klass - Hörnläge - Balkong med kvällssol och parkutsikt - Stilsäker och stillsam - Generösa ljusinsläpp från två väderstreck - Elegant badrum - Social planlösning -

I högt och ljust hörnläge med balkong i kvällssolsläge mot Hagastadens framtida parktorg möts du här av en stilsäker och påkostad bostad. På kvällen bjuder den höga takhöjden och de stora fönstren på rejäla New York-vibbar med utsikten mot Karolinskas blanka fasader och magiska kvällsbelysning. På dagen ger de ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck samtidigt som balkongen ger möjlighet att njuta av en kaffe med utsikt över parkgrönska och en vy som sträcker sig milsvid mot väst.

Bostaden är fullutrustad och stoltserar med ett elegant och rymligt badrum som kommer imponera på dina gäster. Förrådet är praktiskt beläget i lägenheten intill det stillsamma sovrummet.

Här bor du i ett påkostat och snyggt hus med gemensam gård, två övernattningslägenheter, barnvagnsrum och cykelrum. Parkering finns under huset. Du har riktigt bra service inom ett kvarters avstånd i form av gym, restauranger, caféer och systembolag. Tunnelbana och Pendeltåg ligger inom några minuters promenad vid S:t Eriksplan och Vanadisplan. Vill du ut och röra på dig så erbjuder lummiga Hagaparken och Karlbergsparken goda möjligheter till träning eller söndagspromenader.

Läs mer hos mäklaren
Vasastansmäklarna

Visningstider

  • 5
    apr
    Sön 5 apr kl. 11:00–11:40
    Visningen öppen enbart för anmälda spekulanter pga Coronaviruset.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.