Gävlegatan 32, vån 10 - ACCEPTERAT PRIS -

Vasastan - Hagastaden, Stockholm Se på karta

6 800 000 kr

5 895 000 kr +15%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
10, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Haga Nova
Om föreningen
Avgift
2 900 kr/mån
Pris/m²
117 241 kr/m²
Antal besök
5 518
Dagar på Hemnet
19

- ACCEPTERAT PRIS - Juridisk person accepteras - High-end - Panoramavy över staden - Tre vanliga balkonger och tre franska balkonger - Eftertraktat läge - Garage i huset - Boende i toppklass -

I eftertraktade Hagastaden finns nu denna fantastiska bostad till salu! Ett boende i toppklass med optimalt planerade kvadrat, tre vanliga och tre franska balkonger med milsvid utsikt över himmel och stad! Genomgående stilren interiör där nordiska kulörer matchas fint med exklusiva materialval. Bostadens hörnläge samt stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och rymd i bostaden. Stabil förening med både garage och gästlägenheter i huset. Ett unikt tillfälle för dig som söker en bostad utöver det vanliga, varmt välkommen på visning!

Bostaden är belägen i den nya stadsdelen Hagastaden. Här möts det bästa av två världar då du har direkt tillgång till alla bekvämligheter som Hagastaden har att erbjuda, det stora utbudet av krogar, caféer, restauranger, välsorterade matbutiker i Vasastan och närheten till härliga avkopplande grönområden så som Hagaparken och Brunnsviken. I närheten av bostaden finner du även härliga promenadstråk och löparspår. Både längs Karlbergskanalen, vid området runt Karlbergs slott och vid Vanadislunden. Dessutom anläggs en ny park precis utan för porten. Kommunikationerna är enastående med närhet till Torsplans t-baneuppgång, en hållplats för flygbussarna, direkt access till Citybanans nya uppgång i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan, buss 57 från Vanadisplan och närhet till både Sankt Eriksplan och Odenplan med sina kommunikationslinjer. Ett optimalt läge med allt det bästa staden har att erbjuda!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan