Nyproduktion

Ninni kronbergs gata 22, vån 6

Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Nej
Våning
6 av 10, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Pilastern i Haga
Om föreningen
Avgift
2 713 kr/mån
Driftkostnad
5 832 kr/år
Pris/m²
103 659 kr/m²
Antal besök
1 010
Nyproduktion

Accepterat pris! Belägen högt upp i huset på vån 6 av 7!
Säljs på ritning med tillträdet från 2023-12-15 samt räntegaranti på föreningens lån!

När du kliver över tröskeln till ditt egna hem i stan kommer detta fina gavelläge med fönster i två väderstreck i kombination med de vackra materialvalen i trä göra att lägenheten direkt känns inbjudande, ljus och luftig. Bostaden vetter mot lugn gata med begränsad trafik Fastän du är mitt i stan känns bruset avlägset. Allt är bekvämt och genomtänkt i minsta detalj, som gjort för att trivas i. Lägenheterna är moderna och möter de höga krav som boende i området ställer. Bland annat har lägenheterna gott om förvaring. Stor vikt har också lagts på de gemensamma ytorna där det sociala rummet vardagsrum-kök är hemmets varma hjärta.

Cederhusen i Hagastaden kommer att bli Stockholms första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Cederhusen är ännu mer, det är ett unikt boende att leva i. Läget i Hagastaden löser mycket av livspusslet. Här har du nära till allt! Kommunikationer, butiker, uteliv och träning. En skön promenad bort väntar Hagaparken, sommar som vinter, med natur, motionsspår, tennisbanor och båtklubbar. Husen har vunnit de prestigefyllda "Årets Stockholmsbyggnad".

Föreningen har genom Folkhem en räntegaranti för etapp 3 och 4 i Cederhusen, bostadsrättsföreningen Pilastern i Haga. Räntegarantin gäller bostadsrättsföreningens lån och sträcker sig tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Med garantin garanterar Folkhem att föreningen betalar en ränta på sitt lån på 3,25 procent och skyddar därigenom kunder från mycket av den räntehöjning som redan skett, och från framtida räntehöjningar under garantiperioden.

Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn.

Området växer fram:
-Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe.
-Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2023.
-Parken framför Kvartetten beräknas vara klara under sommaren 2023
-Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden.
-Hela området kommer vara helt klart 2030.

Läs mer om området på Stockholm stads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden

Läs mer om bostaden
MOHV Stockholm