Norra Stationsgatan 62A, 4 tr

Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Nej
Våning
4, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Haga Venue
Om föreningen
Avgift
2 800 kr/mån
Driftkostnad
7 464 kr/år
Pris/m²
95 506 kr/m²

För dig som tänker nytt, fräscht och kvalitativt är Haga Venue det perfekta hemmet för dig. Utanför ytterdörren möts du av den perfekta harmonin mellan storstadsliv och närheten till grönskan då parken är din närmaste granne. Välkommen hem till Hagastaden.

Här blir du den första att flytta in i en välplanerad bostad med öppen planlösning. Med funktionalitet, kvalitet och modernisering bygger totalentreprenören tillsammans med välkända arkitekten Fredrik Castilla, Fransroy AB, skapat ett boende med eleganta och exklusiva material som är valda med omsorg för detta attraktiva projekt.

Lägenheten ligger med fönster mot föreningens härliga innegård. Här får du nyttja hemtrevliga sällskapsytor i öppen planlösning.

När du förvärvar denna bostad skyddas du mot kommande räntehöjningar som slår igenom i höjda månadsavgifter. Med Nordrs räntegaranti garanteras föreningen en ränta på 3.25% på sina lån. Detta skyddar mot den räntehöjning som redan skett samt från framtida räntehöjningar under garantiperioden som gäller i tre år från första tillträde.

Bostaden är belägen på en mycket attraktiv adress i Hagastaden. Du har allt du kan tänka dig behöva med gångavstånd till din bostad. Närområdet håller på att expandera med flera mycket populära butiker, restauranger, caféer och barer. Två mycket omtyckta matbutiker som Coop och Hemköp hittar du precis intill lägenheten. Även gym och promenadstråk finns nära tillhands.

Just nu byggs tunnelbana som planeras stå klar 2028. Nedgången till tunnelbanan ligger med 2 minuters gångavstånd. Nu finns bra kommunikation med bussar vid Torsplan samt Odenplans tunnelbana, bussar och pendeltåg nås med ca 10 minuters promenad.

Garage kommer finnas tillgängligt för boende i föreningen. I garaget kommer det för boende i Haga Venue att finnas 47 garageplatser tillgängligt, varav 15 platser har möjlighet till laddning av el/elhybridbil. Fördelning av platser kommer ske efter tid för avtalsskrivning. Det är max en plats per lägenhet. Intill lägenheten håller Stockholms största garage på att öppna. Framtidsvisionen är att lösa parkeringsfrågan i hela området. Här bor du med gångavstånd från Vasastans pulserande stadsliv och när du söker lugnet har du Hagaparkens grönska precis bredvid.

Från 13 December 2023 har du möjlighet att bli den första att flytta in i denna moderna 2a på 44.5 kvm.

Denna bostad köper du på ritning.
Kontakta mäklare Victoria Gadd vid intresse.

Läs mer samt se bilder om projektet hos byggherren:
https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/haga-boulevard/till-salu/bilder

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Vasastan

Kontakta mäklaren

Victoria Gadd

Bjurfors Vasastan
Mäklare Victoria  Gadd, Bjurfors Vasastan